25-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook knappe Clio heeft inmiddels weer een gouden mandje gevonden, met een geweldig lief baasje ❤ Wij wensen het nieuwe baasje heel veel geluk en plezier toe samen met Clio. ???? ???? Diny en Frans geweldig bedankt voor alle goede zorgen ????

   

20-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Wij hadden nog 12 Sterilisaties en Castraties tegoed van onze Dierenarts Emma ❤als afsluiting van het jaar 2020. Dit dankzij een Anonieme Donateur en M K van Eik Koning C J en S.T.B. de Pauw die elke maand 1 sterilisatie ondersteund. De teller is hiermee op 55 extra Sterilisaties/Castraties gekomen ????Maar er is meer.....Frank van der Loos kwam net zoals de vorige jaren met een superrrrr actie. Hij ronde de Sterilisaties/ Castraties weer af met 5 extra neuterings ❤ Zodat wij nu het jaar 2020 af kunnen afsluiten met in totaal 60 extra Sterilisaties/Castraties ???? ???? Frank ,Simone, Anonieme Donateur en Marion jullie zijn Topperssssssss!! ???? Met al deze Sterilisaties/Castraties kon/kan er weer veel honden en puppyleed voorkomen worden in Roemenië!! Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs ????

   

   

   

     

   

   

15-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook de knappe pup Jones ❤ die 28 November 2020 is aangekomen in Nederland en eerst in opvang is gegaan, heeft inmiddels zijn gouden mandje gevonden ???? Wij wensen de nieuwe baasjes van Jones heel veel succes en plezier toe samen ❤ En bedanken onze opvang weer voor alle goede zorgen ????

   

11-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook het afgelopen weekend is ons allereerste transport voor dit nieuwe jaar weer goed en veilig aangekomen dankzij Marius Slobozeanu en zijn team ????

De foto's zijn wat aan de donkere kant omdat de flits niet is gebruikt i.v.m. de hondjes. Met dit keer aan boord 6 knappe viervoeters ???? Waarvan er 4 hondjes al geweldige lieve ❤ baasjes hebben gevonden. Het hondje Lulu ( foto 7) is in opvang gegaan in Almelo en pup Patty ( foto 10) is in opvang gedaan in Assen. Zowel Lulu als Patty zoeken nog een Forever Home. Wij bedanken onze opvang gezinnen weer voor de goede zorgen. En er zijn weer Superrrrrr mooie foto's gemaakt door Michelle Hulshof Fotografie, Geweldig bedankt weer Michelle Hulshof ????

Wil jij ook een bijzonder moment vastleggen op camera van jou trouwe viervoeter ❤️ of anders, klik dan op deze onderstaande link ????

https://www.facebook.com/michellehulshoffotografie

Wij wensen de nieuwe baasjes ❤ nog heel veel geluk en plezier toe met jullie knappe ???? viervoeters!

   

   

   

   

05-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Dit weekend is er een kennismaking geweest met de knappe ???? Anatolische herder teef Dasha. Dasha boft maar zij is met haar kontje in de boter gevallen met geweldige lieve baasjes ❤ Die nog wel hard aan de slag moeten met haar, maar de eerste stapjes zijn gezet ❤ Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel succes en plezier toe samen met Dasha.