31-12-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij kijken nog even terug in het jaar 2019 !
2019 Een zeer bewogen jaar met een lach en ook vele tranen..
Een jaar waarin wij weer 38 honden een rechtstreeks mandje hebben kunnen geven in Nederland/België. Zowel puppy's als honden met 3 pootjes, hondjes met 1 oogje, herstelde botbreuken na aanrijdingen, oudjes etc.❤️ Dit naast de 7 honden die dankzij de Supporters van Support For Strays en andere Donateurs konden afreizen en eerst bij onze Stichting in opvang zijn gegaan waarvan er 6 een gouden mandje hebben gevonden en Floortje die pas is afgereisd voor kerst en binnenkort ter adoptie komt. ?? Dan zijn er nog 2 honden van Particulieren die niet van onze Stichting waren, maar wel herplaatst zijn in Nederland/België namens ons. Helaas nog niet voor Bella, zij zoekt nog steeds een blijvend mandje??
Er zijn 2 geadopteerde hondjes overleden in 2019 en 1 gereserveerd hondje in Roemenië. Dit naast de vele hondjes die het niet hebben gered in Roemenië?? Wij gaan het jaar 2020 in met het opvanghondje Floortje, die te bezoeken is in Nederland.
Wij kunnen het jaar 2019 afsluiten met in totaal 60 Extra Sterilisaties. Dit mede dankzij Frank Van Der Loos (die net als vorig jaar ) voor dit jaar het aantal sterilisaties heeft afgerond van 56 naar 60 Sterilisaties( zie screenshot)
Dus wij hebben er nu nog 6 tegoed van onze Dierenarts. Geweldig bedankt weer Frank.?? Je bent een kanjer!
Dit naast de 38 honden die allemaal Gesteriliseerd/gecastreerd naar hun gouden mandje zijn gegaan.❤️
Wij bedanken alle Supporters van Support For Strays, donateurs, adoptanten, huisbezoekers, volgers en delers en vrijwilligsters van Support, voor het gehele jaar 2019 namens de honden die in /uit erbarmelijke omstandigheden komen. Wij hopen SAMEN ?? weer vele hondjes te mogen helpen kwa gezondheid en naar een gouden mandje met liefdevolle baasjes. Geweldig bedankt lieve Dierenvrienden! Wij wensen iedereen een heel goed uiteinde en een gelukkig en gezond nieuwjaar! ??

 

24-12-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de volgende 5 kanjers die geholpen zijn d.m.v..Sterilisatie/Castratie ?? in Roemenië. Dankzij een fantastische donatie van een Anonieme Donateur met maar liefst 3 sterilisaties en alweer een geweldige donatie van M K Van Eijk Koning C J met 2 Sterilisaties?? Hiermee komt onze teller op 54 geholpen honden ❤️ Maar er is meer ....??
Wij hebben namelijk nog 2 fantastische donaties ontvangen van Petra Roemers 30 Euro en van J Bekker 25 Euro die wij aangevuld hebben namens de Supporters van Support For Strays ❤️ zodat er weer 2 honden geholpen kunnen worden. Deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt ( Zie Screenshot )
Dus wij komen dan dadelijk in totaal op 56 EXTRA ?? geholpen honden voor dit jaar ??? Dit naast de 38 honden die ook gesteriliseerd en gecastreerd zijn dit jaar en naar hun naar gouden mandje ❤️ mochten afreizen. Geweldig bedankt Donateurs jullie zijn Kanjers!! ??

22-12-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook dit weekend is het Laatste transport van dit jaar weer goed aangekomen met de Happy Kerstbus?? met aan boord het kleine snoetje Floortje.?? Floortje is als jonge pup geadopteerd geweest vanuit de hel....het Miroslava Shelter in Roemenië. Na ruim 1.5 jaar geadopteerd te zijn geweest is zij opnieuw en niet gesteriliseerd… gedumpt?? door haar eigen baasjes in hetzelfde Shelter, met de boodschap dat ze haar niet langer wilde houden. Dat de kleintjes het niet gaan redden tussen de grote honden achter de tralies, dat weten wij allemaal. Dit is dan ook de reden geweest om haar af te laten reizen naar onze Stichting in opvang, waar zij eerst goed bij mag komen om vanuit Nederland rustig op zoek te gaan naar wel een blijvend mandje.
Wij bedanken onze transporteur
Marius Slobozeanu en zijn team ?? weer voor alle goede zorgen en de fijne samenwerking voor het afgelopen jaar 2019 met als kerstcadeau een tasje vol met lekkere chocolade ?? Maar vooral bedanken wij onze Dierenartsen Emma Cecilia en Adrian Stratulat Eris Vet voor al hun goede zorgen voor de kansarme honden Shelter en straathonden?? en uiteraard de vrijwilligsters van Support For Strays, die elk transport de nachten weer op zijn om alle updates te volgen elke keer weer. Daarnaast bedanken wij alle huisbezoekers, adoptanten, De Supporters van Support For Strays, donateurs, volgers en delers. Dankzij JULLIE kunnen wij ons SAMEN blijven inzetten voor honden die in/uit erbarmelijke omstandigheden komen. Geweldig bedankt kanjers!?? en wij hopen dat jullie er volgend jaar ook weer bij zijn ❤️

15-12-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook dit weekend is het transport weer goed aangekomen vanuit Roemenië met aan boord het knappe hondje Amigo, die inmiddels is omgedoopt is tot Harry ?? ( foto 2) Op foto 3 is Harry samen te zien met Orica Manea Orica ❤️
Zij is een van de vaste verzorgsters voor de honden op het transport naar Nederland. Onze volgers kennen haar ook als een echte Dierenliefhebster die in Roemenië de zorg op zich heeft genomen van zo'n 20 honden waaronder honden met een t
rauma en oudere honden, die wij ook af en toe ook kunnen voorzien van brokken door deze daar ter plaatse in te kopen????
Dit weekend zou eigenlijk ons laatste transport zijn voor dit jaar i.v.m.vuurwerkperiode?? Maar er zijn nog zoveel hondjes die nog zitten te wachten op een gouden mandje....Dat wij hebben besloten om zelf nog 1 hondje af te laten reizen naar onze Stichting in opvang ?? Floortje ( Foto 5 ) is de gelukkige die nog mee kan op het allerlaatste transport van dit jaar.?? en zij zoekt uiteraard nog een blijvend mandje?? Wij bedanken onze transporteur
Marius Slobozeanu en zijn team weer voor dit afgelopen weekend en wij wensen de adoptanten van Harry heel veel geluk en plezier toe samen.

        

   

14-12-2019

Lieve Dierenvrienden,Dit zijn de 4 geholpen kanjers d.m.v. sterilisatie/castratie ?? Dankzij de donatie van M K Van Eijk Koning C J met 3 sterilisaties en 1 Sterilisatie van H J Stobbe Luinge. hiermee is onze teller op 49 honden komen te staan
Geweldig bedankt Marion en H J Stobbe Luinge Dankzij jullie kan er weer een hoop dierenleed voorkomen worden ??

Daarnaast zijn er weer 2 fantastische donaties binnen gekomen van een anonieme donateur met 3 sterilisaties en alweer een geweldige donatie van M K Van Eijk Koning C J met 2 Sterilisaties?? Deze donatie hebben wij gisteren overgemaakt ( zie Screenshot) naar onze Dierenarts Emma. Hiermee komt onze teller op 54 geholpen honden ❤️ Dit naast de honden die gesteriliseerd en gecastreerd zijn dit jaar en naar hun naar gouden mandje ❤️mochten afreizen

  

13-12-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij mogen de onderstaande maandelijkse Donateurs weer in het zonnetje zetten ☀️ Dit zijn de Supporters van Support For Strays ❤️ Dankzij deze Donateurs kunnen wij blijven bestaan en daardoor de honden blijven helpen die in/uit erbarmelijke omstandigheden komen.
Geweldig bedankt onderstaande Donateurs ??

Donaties November 2019 van de Supporters van Support For Strays

3 Sterilisaties 90 Euro M K Van Eijk Koning C J

1 Sterilisatie 30 Euro H J Stobbe Luinge

35 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie

20 Euro

L.A.J. De Nolf

Mw PJDP Denis

Anoniem 20

15 Euro

M K Van Eijk Koning C J

Veerle De Keyser

10 Euro

D.M. De Rooij

T.A. Beverloo

Hr F V Waart en. Mw E M Waart- Koperdraat

M Streefkerk

Frans en Diny van der Velden

LC Haanen CJ

5 Euro

P. Hoffmann

S.P.T.M. van Bebber

C.M van der Noort

A. Klomp

Hr HMC van Loosbroek

Hr J E Steennis ( Katja )

J.A.E. Pomme - Aarts

2.50 Euro

Helma

A. Beskonak-Drewes

Dirven - Lambrechts

Hr DMJ Burger

Mw PJDP Denis

Linda Overveld

MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

Linda Overveld

09-12-2019

Lieve Dierenvrienden, Voor ons staat vanavond de tijd stil....
Ons bereikte een vreselijk, verdrietig, onverwachts bericht ?? De meeste die ons volgen, kennen allemaal de beelden en het verhaal van Knappe Lily- Muis ( Hope ) Die wij zelf samen met onze Dierenarts Emma in Roemenië onder vreselijke, bizarre omstandigheden op 17 april dit jaar slepend van straat hebben gered in Roemenië op weg naar het vliegveld om terug te vliegen naar Nederland.Wij plukte toen met tranen in onze ogen een oud, broodmager hondje van straat, met een half pootje en zonder voetje, met ernstige huidproblemen,vol tumoren,vlooien, en een gat in haar buik ?? Wij hebben toen nog op het vliegveld broodjes voor haar gekocht..en ze at als een tijger, zo'n honger had ze...??
Wij hebben toen JULLIE hulp gevraagd voor Hope (Lily-Muis) en dat heeft ze toen gekregen, Dankzij JULLIE ❤️ Wij hebben letterlijk nachten wakker gelegen met de vraag of ze het zou gaan redden en of ze ooit zou kunnen afreizen naar Nederland en er iemand haar een blijvend mandje zou willen geven, voor de tijd die zij nog had.....Dat gouden mandje was er voor haar ?? bij onze lieve adoptant Sylvia❤️ Sylvia was vanaf dag 1 toen wij Lily - Muis hadden gered er 100 procent zeker dat zou ooit zou kunnen afreizen..Wij waren toen wat minder optimistisch...
Maar Lily-Muis kreeg op 15 Juni groen licht en mocht afreizen naar haar gouden mand.❤️ Lily-Muis ging dankzij Sylvia regelmatig naar Therapie en bezocht de Dierenarts in positieve zin. Sylvia gaf Lily - Muis alles wat ze nodig had en Lily-Muis leefde helemaal op bij Sylvia en had weer schittering in haar ogen en haar vacht begon weer te glimmen. Wij konden zien aan de video's en de foto's dat Lily-Muis helemaal Happy was bij Sylvia en haar roedel??

Op 24 November was Lily-Muis wat kortademig en had vocht rond haar hart. Ze kreeg hartmedicatie en vocht af drijvers en ze begon slechter te eten.... zondagmorgen heeft Sylvia Lily-Muis overleden gevonden in haar mandje... Het was vanavond alsof de tijd is stil gaan staan...en in tranen schrijven wij dit bericht ?? Lieve Lily- Muis het mocht niet zo zijn...stilletjes ben je van Sylvia en haar roedel heengegaan?? R.I.P. Lieve Lily-Muis bij ons heb je voor altijd dat ene speciale plekje in ons hart ❤️ Lieve Sylvia jij hebt alles gedaan wat mogelijk was voor jou lieve Lily-Muis, ze is niet als oud vuil, slepend op straat aan een lijdensweg ten einde gekomen, daarvoor zijn wij jou eeuwig dankbaar.?? Lily- Muis is bij jou in een liefdevolle omgeving, warm, samen met haar roedelgenoten aan zij ...stilletjes van jullie heengegaan. Lieve Sylvia wij wensen jou en jou roedel heel veel sterkte en kracht toe met dit grote verlies van jou lieve, Happy Face Tijger-Muis ❤️ en wij bedanken jou nogmaals voor alle goede zorgen en voor haar gouden mandje ??

  

01-12-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook het transport is weer goed en veilig aangekomen uit Roemenië, dankzij onze transporteur Marius Slobozeanu Met aan boord het hondje Ellie???die maar moest zien te overleven in het Miroslava Shelter in Roemenië, waar de honden dag en nacht achter de tralies zitten.??? Bij uitzondering plaatsen wij deze aankomstfoto van Ellie❤️, zodat jullie nu ook eindelijk het gezicht kennen van onze Transporteur Marius Slobozeanu ( links op foto 3) die elke keer weer er voor zorgt dat al onze honden steeds weer goed en veilig aankomen het gehele jaar door met zijn team. Wij bedanken Marius Slobozeanu ??? en zijn team en de huisbezoekster Marielle Stravens ??voor het huisbezoek en wensen de adoptanten samen met Ellie heel veel geluk en plezier toe❤️
Wij hebben nog 1 transport te gaan voor dit jaar begin december daarna zal er een transport stop ⛔️ zijn i.v.m. met de vuurwerkperiode in Nederland. Het eerstvolgende transport daarna zal dan weer in jan zijn.

30-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Er zijn weer 2 fantastische donaties binnen gekomen om weer 4 honden te kunnen laten steriliseren/castreren ?? Dankzij de donatie van M K Van Eijk Koning C J met 3 sterilisaties en 1 Sterilisatie van H J Stobbe Luinge. Deze donaties hebben wij overgemaakt op 29- 11-2019 ( Zie Screenshot )Er zijn inmiddels 45 honden geholpen en hiermee zal onze teller op 49 honden komen te staan??Dit naast de honden die gesteriliseerd en gecastreerd zijn dit jaar en naar hun naar gouden mandje ❤️mochten afreizen. Geweldig bedankt Marion en H J Stobbe Luinge Dankzij jullie kan er weer een hoop dierenleed voorkomen worden ??

28-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Kleine Joey mocht dit jaar zijn koffertje gaan inpakken voor zijn grote reis naar Nederland en kwam aan op 20 -04 ?? Een lieve,vrolijke pup zoals wij zelf kennis met hem hebben mogen maken in Roemenië tijdens onze reis in April. Er was geen vuiltje aan de lucht .....totdat Joey een maand geleden door zijn achterpootje begon te zakken en dit steeds vaker.
Uit onderzoek bij de Dierenarts is gebleken dat Joey last heeft van Patella Luxatie en wel aan beide kanten ?? Op zich zijn deze 2 operaties goed te doen, maar de kosten voor deze 2 operaties kunnen vreselijk oplopen..?? in Nederland en Joey is niet verzekerd. Joey had heel veel last van zijn linkerpootje en is daarom eergisteren met enige spoed aan het eerste pootje geopereerd.De kosten van deze operatie zijn opgelopen tot 978.33 Euro ??
( Zie Screenshot)
Wij vragen daarom nu ook JULLIE hulp voor Joey omdat de volgende operatie ook net zo'n grote uitgave zal zijn.
Met meer dan 5000 volgers, delers en een kopje koffie minder met kerst...zou dat toch moeten lukken ?? Wij hopen dat jullie je hart willen laten spreken met een bescheiden donatie voor Joey ?? zodat hij ook weer kan rennen?? en spelen in Nederland, zoals hij ook in Roemenië het liefste deed. Mocht u een donatie willen bijdragen dan kan dit onder:
"Joey"
Stichting Support For Strays

NL 18 ABNA 0468125922

Bic Nummer : ABNANL2A

Donateurs Joey :

Ter nagedachtenis aan Nicky de Schipper en Thanks to Simone de Pauw 150 Euro
Supporters van Support For Strays 150 Euro
M K Van Eik Koning CJ 60 Euro
Anoniem 50 Euro
Ciske 25 Euro
M. van Breugel 25 Euro
Mw J Spaans 25 Euro
M.A.Heuvelman 10 Euro
Anoniem 10 Euro

Hr.M van de Ploeg en /of.Mw N S van de Ploeg -Zani 5 euro
H.M.A. Wessels 5 Euro
Mw C Lakatos 5 Euro
Hr W T F van Wezel en/o.Mw A E M van Wezel -Harrewijn 5 Euro

Totaal : 525 Euro Overgemaakt op 29-11- 2019 ( zie screenshot)

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs ???? Jullie zijn kanjers!

      

       

27-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit oude opa'tje is aangereden op straat gevonden?? in Roemenië. Hij is niet alleen behoorlijk op leeftijd maar ook blind en hij heeft een tumor aan de achterzijde?? Er is een oproep gedaan om zijn baasje terug te vinden...Maar het is ook goed mogelijk dat hij gedumpt is ?? waar wij inmiddels veel ervaring mee hebben met dit soort hondjes die in deze staat in het verleden zijn gevonden.
In ieder geval zit opa'tje nu veilig in het Shelter in de ziekenboeg en niet tussen de grote honden buiten achter de tralies. Dat zou deze stakker niet overleven...

   

25-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit kleine bange snoetje is 2 keer neergeschoten door de hondenvangers met een verdovingsgeweer en overgebracht naar het Shelter tussen de andere honden. Uiteraard is er bij het binnen brengen niet gemeld dat er geschoten is op deze stakker?? En het de Dierenarts Emma opviel bij het langslopen tussen de hokken dat dit bange meisje mank liep.. Zij is er uitgehaald door onze Dierenarts en er zijn röntgenfoto's gemaakt. Op de röntgen foto's kun je goed zien dat er nog een naald zit in de knie??
Jaaaa..Dit is het land waar alles zomaar kan en mag in Roemenië. De naalden zijn inmiddels operatief verwijderd en voor nu mag deze stakker godzijdank even in de kliniek verblijven. Haar leeftijd is geschat op zo'n 6 a 7 maanden en ze weegt 10 kg en zij is vreselijk bang..??wat natuurlijk niet zo vreemd is om eerst gedumpt te worden op straat en daarna door hondenvangers opgejaagd te worden door de straten in Roemenië..Dit meisje is geen doorsnee adoptiehondje ..wat je zo even bij een gezin kunt gaan plaatsen, maar moet al iemand zijn met een enorme dosis ervaring ?? in honden met angst en een zoveel mogelijke prikkelvrije omgeving.

24-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook knappe Buffy is na zijn Chihuahua date op weg gegaan naar zijn Forever Home. Wij wensen de adoptanten nog heel veel geluk en plezier toe met jullie Chihuahua's.

 

21-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben 5.442 volgers. Des te meer volgers en delers wij krijgen, des te meer wij kunnen betekenen voor de honden die in /uit erbarmelijke omstandigheden komen.Hieronder staan onze kanjers ❤️
De Supporters van Support For Strays.

Zonder deze Supporters zouden wij niet kunnen blijven bestaan.Het is dus weer tijd om de onderstaande maandelijkse Supporters in het zonnetje te zetten☀️ Geweldig bedankt Supporters. Jullie zijn Kanjers??

 

Donaties Oktober 2019 van de Supporters van Support For Strays

 

Anoniem 4 sterilisaties 120 Euro

M K Van Eijk Koning C J 1 sterilisatie 30 Euro

Anonieme Donateur 2 1 sterilisatie 25 Euro en 5. 00 Euro "Supporters"

 

Veerle De Keyser 100 Euro ( Fleur)

Simone de Pauw 22.50 Euro

35 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie

20 Euro

L.A.J. De Nolf

15 Euro

M K Van Eijk Koning C J

Veerle De Keyser

10 Euro

D.M. De Rooij

A.G.M. Verdonk eo ( van Flash)

Frans en Diny van der Velden

Anoniem 2

T.A. Beverloo

M Streefkerk

LC Haanen CJ

5 Euro

Hr J E Steennis ( Katja )

A. Klomp

Hr HMC van Loosbroek

P. Hoffmann

J.A.E. Pomme - Aarts

S.P.T.M. van Bebber

E.G Claassen eo A. Strijbosch (Dierendag)

C.M van der Noort

2.50 Euro

Helma

M. Nuijts

A.Beskonak-Drewes

Mw GJ van Veen

MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

Hr DMJ Burger

Dirven - Lambrechts

Linda Overveld

Geweldig bedankt bovenstaande Supporters ??

     

17-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Onze hulp is gevraagd voor deze stakker... Hij lag aan de kant van de weg in Roemenië jankend van de pijn.....?? het bot stak letterlijk door de huid heen... Daarnaast heeft deze stakker al behoorlijke huidproblemen zoals een beginnende mange met dermatitis. Vaak een teken dat ze al wat langer op straat zwerven ...maar dit is allemaal goed te behandelen❤️
Wij maken ons het meeste zorgen om zijn pootje. Een spoedoperatie was direct nodig om het voorpootje voor nu te kunnen redden. Hij heeft de naam "Fram" gekregen en zijn leeftijd is geschat op zo'n 8 jaar. Wij hebben vandaag 155 Euro overgemaakt voor de operatie van Fram. ( Zie screenshot) Deze donatie konden wij doen dankzij de donaties die gedaan zijn ter nagedachtenis aan Nicky de Schipper ?? en Wij willen haar zus Simone de Pauw enorm bedanken?? en alle mensen die gedoneerd hebben ?? Geweldig bedankt Kanjers!!❤️

   

17-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Als er een hond wordt aangereden in Roemenië door een auto, zal er geen haan naar kraaien, zoals men dat zegt. De overheid doet helemaal niets aan het zwerfhonden probleem ?? Maar wat nou als het een beer betreft die aangereden is door een auto ??
Jaaaaa dan komen ze in actie ....Maar de actie begint dan wel pas na een lijdensweg van 16 uur en verdoven ze de Beer wel 5 keer om hem daarna naar het bos te verplaatsen en daar te willen doodschieten ?? om opeens van gedachten te veranderen en de beer ter plaatse dood te schieten waar inmiddels al aardig wat mensen op af waren gekomen in die 16 uur wachten...

   

12-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij plaatsen dit verdrietige ??onderstaande bericht namens een geweldige lieve dierenvriendin Simone de Pauw ❤️ in opdracht van haar zusje Nicky de Schipper❤️ Bij deze wensen wij Emiel, Wesley, Toby en trouwe viervoeter Kita en alle overige familie en vrienden, bekenden en Simone heel veel sterkte en kracht toe.

3 nov. jl is mijn zusje Nicky de Schipper overleden op 52 jarige leeftijd.
Een bijzondere sterke, lieve, positieve en charismatische vrouw.
Daarnaast was zij ook een groot dieren- en natuurvriend.
Zij vroeg mij een paar dagen voor haar overgaan of ik donaties wilde regelen i.p.v. bloemen op de ceremonie.
Mensen mochten van haar gul doneren met de nadruk op GUL.
Ik mocht zelf de Stichting uitkiezen. Ik heb voor Support For Strays gekozen,omdat ze betrouwbaar en doorzichtig zijn en in Roemenië daadkrachtig, medische en praktische hulp bieden. Adopties regelen, maar ook castraties de belangrijke oplossingen voor het zwerfhonden problematiek. In de winters is er extra hulp nodig i.v.m. de kou.

Er is tot nu toe via de collectebussen bij het afscheid al 625 euro gedoneerd!
Uiteraard mag er nog steeds ook per bank worden gedoneerd.

Namens Nicky en de zwerfhonden enorm bedankt!

T.n.v.
Stichting Support For Strays
NL18ABNA0468125922
Bic.nr: ABNANL2A

www.supportforstrays.nl

Nicky en de honden zouden het geweldig vinden als u ook nog een gift zou willen doen.
Together we can make a difference.
X Simone de Pauw

 

Donateurs via Support For Strays:

M K Van Eik Koning C J 20 Euro
Hr F V Waart en. Mw E M W Waart-Koperdraat 10 Euro
W.P.J. Boertjes en / of A.B Boertjes 15 Euro
Henriette Kamphuis 20 Euro
Westerhoven Kamphorst CJ 5 Euro

Totaal : 70 Euro

    

07-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Kleine Fleurtje die bij onze Stichting in opvang verbleef heeft inmiddels ook haar Forever Home gevonden ?? Ook Bij deze adoptant kan er gewoon Roemeens gesproken worden?? Aangezien het hondje wat al aanwezig is bij deze adoptant ook uit Roemenië komt van onze Dierenarts Emma ❤️ Wij wensen Bert samen met Fleurtje en Daffie heel veel geluk en plezier toe ??

02-11-2019

Lieve Dierenvrienden, In de vroege uurtjes is vanmorgen het transport vanuit Roemenië weer veilig en goed aangekomen, dankzij de goede zorgen van onze transporteur Marius Slobozeanu en zijn team ?? Met dit keer aan boord kleine knappe Jerry( foto 3) ❤️ die in Roemenië moest zien te overleven in het Miroslava Shelter. Een Shelter met ruim 180 honden die dag in en uit een uitzichtloos bestaan leefde achter de tralies??
En aan boord de 2 kleine zusjes Rosie en Ruby ( Aika) die in de buitenopvang verbleven. Deze 3 kanjers konden nog mooi voor de winter op reis naar geweldige lieve adoptanten ?? die wij ook zeer dankbaar zijn❤️ voor het geven van een warm mand. Daarnaast willen wij onze huisbezoekers, donateurs, volgers en delers geweldige bedanken, alleen samen kunnen wij het verschil blijven maken. ??

 

01-11-2019

Lieve Dierenvrienden, Soms is een gewone sterilisatie geen sterilisatie meer maar een hele operatie ?? Hoelang dit kleine hondje hiermee heeft rondgelopen weten wij niet, maar inmiddels is het gezwel verwijderd en beide hondjes zijn gesteriliseerd en ook weer goed wakker❤️ Deze 2 sterilisaties zijn mogelijk gemaakt dankzij de donatie van 30 Euro van M K Van Eijk Koning C J en een Anonieme Donateur 2 die 25 Euro doneerde die wij weer aangevuld hebben namens de Supporters van Support For Strays. Hiermee komt onze teller nu op 45 geholpen honden d.m.v. Sterilisatie/Castratie❤️ De ENIGE echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!
Geweldig bedankt Marion en Anonieme Donateur 2 ??

   

25-10-2019

Lieve Dierenvrienden, Dankzij een knappe donatie van 45 Euro die gedoneerd is door M K Van Eijk Koning ❤️ Die wij weer hebben aangevuld met nog eens 45 Euro en dit namens JULLIE de Supporters van Support For Strays ❤️
Wij hebben deze donatie overgemaakt op 16 Oktober ( Zie screenshot)
Voorlopig hebben de honden van Orica weer wat te eten. Orica is een van de teamleden van onze transporteur die regelmatig zorgt voor onze honden tijdens het transport naar Nederland ?? Orica komt uit Craiova en draagt zorg voor 20 oude en getraumatiseerde honden sinds 2013 en krijgt bijna geen hulp voor de zorg van deze afgedankte dieren.
Bij deze willen wij JULLIE... M K Van Eijk Koning en de Supporters van Support For Strays die ons maandelijks ondersteunen geweldig bedanken namens ons, Orica en haar roedel honden ??

14-10-2019

Lieve Dierenvrienden, Update Emma !Het gaat naar omstandigheden goed met het hondje Emma waarvan het pootje geamputeerd moest worden naast haar kanker aan de eierstokken?? en de vele puppy's die zij heeft gehad??
Haar geschatte leeftijd is nog maar 5 a 6 jaar en wat heeft dit meisje moeten lijden....

Wij zijn de onderstaande Donateurs geweldig dankbaar! Als wij samen het niet doen, moet een hondje als Emma blijven lijden op straat in Roemenië. Want hulp uit het land zelf in Roemenië krijgen ze meestal niet....er is in Roemenië 4 Euro gedoneerd om Emma te helpen.... Dit is nou precies de reden waarom wij om hulp vragen bij een hondje zoals Emma...

Dankzij JULLIE onderstaande Donateurs zit Emma veilig in opvang en kan haar herstel beginnen??Wij hebben 283 Euro overgemaakt naar onze Dierenarts. mocht er wat over blijven van deze donatie dan gaat het restant naar het hondje Ebony die geruime tijd bij de specialist in opvang is geweest. Voor een klein filmpje van Emma kunt u kijken op Facebook onder de post tussen de reacties ❤️

Donaties :

Anoniem 18 Euro
M. Boeve 25 Euro
Hr. HMC van Loosbroek 50 Euro
J.A.E. Pomme -Aarts 100 Euro
D De Weerd 30 Euro
Mej R J Eilander 5 Euro
Tobbe Scholten N 35 Euro
Lacourt PC 20 Euro

Totaal : 283 Euro is overgemaakt op 13-10- 2019 ( Zie screenshot )!

Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs ??

 

 

13-10-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben ruim 5000 volgers maar dit zijn de kanjers ❤️ De Supporters van Support For Strays. Zonder deze Supporters zouden wij niet kunnen bestaan en de honden niet kunnen blijven helpen die in/uit erbarmelijke omstandigheden komen.Het is weer tijd om de onderstaande maandelijkse Supporters in het zonnetje te zetten☀️ Geweldig bedankt Supporters. Jullie zijn Kanjers??

Donaties September 2019 Supporters van Support For Strays

2 Sterilisaties 60 Euro M K Van Eijk Koning C J

35 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie

20 Euro

L.A.J. De Nolf

15 Euro

M K Van Eijk Koning C J

Veerle De Keyser

10 Euro

D.M. De Rooij

A.G.M Verdonk E .O ( Van hondje Flash)

M Streefkerk

Vermeir - Laenen

Frans en Diny van der Velden

LC Haanen CJ

T.A. Beverloo

5 Euro

C.M van der Noort

Anoniem 2

P. Hoffmann

J.A.E. Pomme - Aarts

Hr J E Steennis ( Katja )

S.P.T.M. van Bebber

Hr HMC van Loosbroek

2.50 Euro

Helma

Hr DMJ Burger

Linda Overveld

MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

Dirven - Lambrechts

A.Beskonak-Drewes

12-10-2019

Lieve Dierenvrienden, Vaak kunnen wij berichten posten op onze tijdlijn met een glimlach. Maar bij deze post rollen er weer tranen ??
Zo waren wij vorige week nog blij dat er weer 5 hondjes op weg konden naar hun warme mandje en tegelijk teleurgesteld dat het hondje Ebony niet kon afreizen omdat er bij de laatste check up iets te horen was aan haar hartje.?? Op de dag van vertrek van de andere hondenvriendjes naar Nederland is Ebony dan ook opgenomen bij de Cardiologie Specialist om alles zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen.
Gisteren tegen de avond kregen wij het vreselijke bericht dat Ebony niet te meer te helpen was d.m.v. een hartoperatie i.v.m. met een zeer ernstige, aangeboren afwijking aan haar hartje ??
Er is door de specialist en onze Dierenartsen besloten om Ebony niet meer bij te laten komen voor een afscheid. Zowel in het team van alle betrokken Dierenartsen als bij de adoptant van Ebony, ons en onze Dierenarts Emma is de verslagenheid en het verdriet groot??
Juist omdat Ebony nooit geen gezondheidsproblemen heeft ondervonden tijdens haar opvangperiode en alle check ups goed heeft doorlopen.
Lieve Ebony.....Het heeft niet zo mogen zijn.... R.I.P.?? Wij wensen onze Adoptant en Emma heel veel sterkte en kracht toe bij dit grote verlies van een prachtig meisje ❤️

10-10-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij krijgen wel eens reacties onder een post die wij doen, zorg eerst voor de asiel honden in Nederland, eigen honden eerst..etc. Maar betekend dit dan dat wij over dit meisje heen hadden moeten stappen ? ?? Dat hadden jullie gedaan toch ?
En zeggen had je maar in Nederland geboren moeten worden ..Jammer dan ? Het minste wat wij kunnen doen is hulp bieden!
Dit meisje die wij Emma hebben genoemd na onze Dierenarts Emma ❤️ die haar in deze erbarmelijke staat van straat heeft gered...en uiteraard waar eerst andere mensen aan voorbij zijn gereden....zit nu veilig in opvang in de Dierenartspraktijk.
Wat haar precies is overkomen weten wij niet..maar ze heeft ergens met haar poot in vastgezeten..en heeft vreselijke veel pijn gehad..?? Maar dat is nog niet alles haar leeftijd is geschat op zo'n 5 a 6 jaar...en ze heeft enorm veel puppy's gehad in haar verleden, ?? Daarnaast had ze kanker aan de eierstokken. Het meisje is wat angstig en op haar hoede, maar wel rustig benaderbaar. Er is direct actie ondernomen en haar pootje is geamputeerd en ze is gesteriliseerd.Wij hopen een klein beetje op JULLIE steun om haar operaties te kunnen dekken naast de zorg die zijn nog nodig heeft. Uiteraard krijgt Emma nog medicatie voor de pijn.

Donaties :

Anoniem 18 Euro
M. Boeve 25 Euro
Hr. HMC van Loosbroek 50 Euro
J.A.E. Pomme -Aarts 100 Euro
D De Weerd 30 Euro
Mej R J Eilander 5 Euro
Tobbe Scholten N 35 Euro
Lacourt PC 20 Euro

 

Totaal : 283 Euro overgemaakt op 12-10-2019

Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs ??

   

09-10-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook de volgende 6 kanjers zijn weer geholpen dankzij een anonieme Donateur en M K Van Eijk Koning C J??
Hiermee komt onze teller nu op 43 geholpen honden d.m.v. Sterilisatie/Castratie❤️Sterilisatie /Castratie is echt de ENIGE manier om het puppy en honden leed te voorkomen!
Geweldig bedankt Marion en Anonieme Donateur ?? Dankzij jullie is er weer veel leed voorkomen! Mocht u ook een handje willen helpen, de kosten zijn voor een Sterilisatie /Castratie 30 Euro waarmee VEEL leed voorkomen kan worden ❤️ Voor meer informatie stuur een prive bericht naar
Support For Strays

07-10-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij kunnen vanavond weer af sluiten met geweldig goed nieuws!?? Met een Update over het hondje "RUNNER " die zijn naam dankt, aan het steeds opnieuw vluchten voor onze Dierenartsen die hem juist wilde verlossen van zijn situatie..
Runner die wekenlang met een pvc pijp om zijn nek rondzwierf in een moeilijk begaanbaar gebied midden in de zomer met hoge temperaturen in Roemenië. Waar hij vreselijk heeft moeten afzien..?? Maar dankzij JULLIE hulp Runner de zorg heeft gekregen die hij nodig had❤️ waaronder een operatie aan zijn nek. Maar wij hebben nu fantastisch nieuws! ??

Runner hoeft NOOIT meer te vluchten, naar eten te zoeken in wind en weer zien te overleven dat is verleden tijd...Runner heeft zijn gouden mandje in Engeland gevonden?? Wij bedanken nogmaals onze Donateurs jullie zijn kanjers! ??

   

 06-10-2019

Lieve Dierenvrienden, Het was een emotioneel drukke week en weekend met een lach en een traan ?? Maar het transport is weer veilig en goed aangekomen vanuit Roemenië. Dat wij met levende dieren te maken hebben en dingen niet altijd gaan zoals wij zouden willen. Blijkt uit het feit dat het hondje Ebony ( foto eerste hond) Niet kon afreizen, omdat zij een dag voor het transport niet door de laatste check up controle van de Dierenarts heen kwam, terwijl haar gouden mandje al gereed stond in Nederland. Er was een bij geluid te horen aan het hartje wat in die weken voor haar laatste controle niet waarneembaar is geweest.
Ebony is direct over gebracht naar een hartspecialist en daar opgenomen voor verdere onderzoeken. Wij weten nog niet exact, wat er aan de hand is dat zullen wij aankomende week gaan horen, maar er is zelfs gesproken over een eventuele operatie.??Wij kunnen op dit moment alleen maar een kaarsje voor haar branden…….Voor verdriet en zorgen is er geen tijd, die klap klopt later wel ..
De overige 5 hondjes boffen maar….Zij zijn weg uit de hel.. van straat en uit het Shelter en met open armen ontvangen door geweldige lieve baasjes. ??Voor hun kan nu het echte leven beginnen. Wij wensen alle adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers! ❤️
Wij bedanken onze transporteur
Marius Slobozeanu en zijn team voor alle goede zorgen tijdens het transport en natuurlijk alle donateurs, huisbezoekers, delers, volgers en onze geweldige lieve adoptanten…Dankzij JULLIE kunnen wij het verschil blijven maken.❤️ Daarnaast branden wij deze week een kaarsje voor lieve Ebony …

     

29-09-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de 6 geholpen kanjers die wij nog te goed hadden van onze Dierenarts.?? Dit dankzij een anonieme donateur en M K Van Eijk Koning C J??
Hiermee komt onze teller nu op 37 geholpen honden d.m.v. Sterilisatie/Castratie❤️
Helaas zijn de prijzen van het Steriliseren/Castreren nu ook voor ons omhoog gegaan ??
De kosten zijn van 25 Euro naar 30 Euro gegaan per hond voor het Steriliseren/Castreren. Uiteraard hebben wij het verschil bij gepast❤️
Want Sterilisatie /Castratie is echt de ENIGE manier om het puppy en honden leed te voorkomen!
Ook heeft M K Van Eijk Koning C J nogmaals een donatie gedaan om weer 2 honden te laten helpen ?? Deze posten wij zodra de sterilisaties gedaan zijn. Geweldig bedankt Marion en Anonieme donateur ?? Dankzij jullie is er weer veel leed voorkomen!

22-09-2019

Lieve Dierenvrienden, Het is een klein beetje feest!!
Wij hebben er hard voor gewerkt om aan alle eisen te kunnen blijven voldoen om de honden te kunnen blijven helpen die in/uit erbarmelijke omstandigheden komen??
Wij moesten daar zelfs in het verleden de schoolbanken voor in, stage lopen en ook de welbekende peentjes zweten voor alle examens??
Maar als extra kroon... en na het aanleveren van de gehele papierwinkel, mogen wij nu ook het onderstaande Logo dragen op onze website en staan wij ook op de lijst van betrouwbare Stichtingen?? Dit alles dankzij de inzet van onze vrijwilligsters, donateurs, adoptanten, huisbezoekers, volgers en delers. Want alleen SAMEN kunnen wij het verschil blijven maken. Geweldig bedankt kanjers! ??

21-09-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook vandaag is het transport na enige vertraging weer goed aangekomen ??Met aan boord het V.I.P. hondje Lotte ❤️
(zie filmpje)Die jullie misschien beter kennen als kleine Frummel?? Waarvan het gebroken pootje geamputeerd moest worden i.v.m. met zenuwbeschadigingen.
Lotte mag gaan samen wonen in een knappe roedel met o.a Daisy en Lily??Beide hondjes komen van onze Dierenarts Emma ❤️Het laatste hondje kennen jullie beter als Hope, die wij zelf ter plaatse he
bben gered in Roemenië, waarvan wij niet wisten of zij het wel ging halen..Dus voor onze adoptant Sylvia en Lotte is het feest vandaag en kan er gewoon Roemeens gesproken worden ?? Wij bedanken onze transporteur Marius Slobozeanu en zijn team voor alle goede zorgen keer op keer??Sylvia, bedankt voor het geven van een gouden❤️ mandje aan Lotte en heel veel geluk en plezier samen met Lotte en de roedel ??

 

20-09-2019

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met de EX Kettinghond hond "Novak " en haar huidproblemen, Novak die in opdracht van de baasje ingeslapen zou worden ?? in Roemenië i.v.m. een auto-immuunziekte van de basale cel laag van de huid..

Maar i.p.v. inslapen..Heeft Novak de juiste zorg en medicatie gekregen, dit dankzij jullie onderstaande Donateurs? En kan Novak nu aan een leven beginnen zonder pijn, zonder ketting met elke dag een bak eten, maar nog steeds onder behandeling met medicatie. Nogmaals Geweldig bedankt onderstaande Donateurs ❤️

Donateurs :

M. Boeve 10 Euro
Mw J Morsink 40 Euro

Totaal 50 Euro is overgemaakt op 07-08-2019

Bijgewerkte donatie 13-08-2019

T Van der Laan 50 Euro is overgemaakt op 13-08-2019

Donaties per 21-08-2019

Christiane De Boeck 100 Euro overgemaakt op 21-08-2019

A.E.W. Delescan 20 Euro overgemaakt op 21-08-2019

17-09-2019

Beste volgers en vrienden van Support For Strays

Wij hebben weer een leuke actie ??

Één van onze adoptanten schildert, en heeft ons aangeboden dat we een waterverf schilderij van jullie eigen huisdier mogen veilen ??

Het start bod is €15,- en de veiling loopt tm woensdag 25 Sept
Degene met het hoogste bod wint dan een water verf schilderij van eigen huisdier ??

Zie hier onder 2 voorbeelden

Wij zijn super blij met dit aanbod en hopen jullie ook ❤️

Bij deze is de veiling geopend ✂️

 

14-09-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij zien altijd weinig reacties bij de maandelijkse update posten van de Supporters Van Support For Srays. Maar dankzij deze kanjers ?? die ons steeds weer maandelijks ondersteunen kunnen wij de honden blijven helpen die in /uit erbarmelijke omstandigheden komen. Zonder deze Supporters zijn wij gauw uitgewerkt ??

Wij hebben ruim 5000 volgers en wij hopen dat jullie al deze onderstaande kanjers vandaag eens in het zonnetje willen zetten☀️ Laat gerust een reactie of sticker achter??

Geweldig bedankt onderstaande Supporters van Support For Strays voor jullie maandelijkse ondersteuning??

Donateurs Augustus 2019 van de Supporters For Support For Strays❤️

4 Sterilisaties 100 Euro Anoniem

2 Sterilisaties 50 Euro M K Van Eijk Koning C J

35 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie

20 Euro

L.A.J. De Nolf

15 Euro

M K Van Eijk Koning C J

Veerle De Keyser

10 Euro

T.A. Beverloo

D.M. De Rooij

Frans en Diny van der Velden

M Streefkerk

Vermeir - Laenen

LC Haanen CJ

5 Euro

Hr HMC van Loosbroek

P. Hoffmann

Hr J E Steennis ( Katja )

C.M van der Noort

J.A.E. Pomme - Aarts

S.P.T.M. van Bebber

2.50 Euro

A.Beskonak-Drewes

Hr DMJ Burger

Dirven - Lambrechts

Linda Overveld

MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

Helma

12-09-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben het al aangekondigd in de vorige post! Wij hebben goed nieuws voor het hondje Lucky?? Lucky is het hondje wat GEEN?? hulp kreeg in een andere Shelter dan waar wij werkzaam zijn en heeft onnodig moeten lijden i.v.m. haar Sticker Sarcoma ( Tumor). Dankzij de Donateurs ??van Support For Strays is er direct begonnen met behandeling van haar Sticker Sarcoma en hebben wij nu groen licht gekregen van onze Dierenarts om haar af te laten reizen in oktober. Maar hiervoor hebben wij nog 1 keer JULLIE hulp nodig voor Lucky!

Wij kunnen Lucky af laten reizen naar Nederland, waar zij een plaatsje krijgt in een stabiele roedel met oudere hondjes en hondjes met een handicap?? De klaarmaak kosten zullen wij als Support For Strays voldoen, zoals, het chippen, paspoort, sterilisatie, giardia test. Maar wij hebben JULLIE hulp nodig voor de transportkosten en een extra Brucella Canis test. Wij hopen dat jullie Lucky ook deze keer nog willen ondersteunen, zodat zij voor deze winter nog kan afreizen naar haar Forever Home❤️ De kosten hiervan zijn ongeveer 145 Euro. Dit ligt eraan of er nog meer aanvullende test gedaan moeten worden.Wie helpt Lucky mee op weg naar haar gouden mandje ..??

Support For Strays :

o.v.v. Lucky

NL 18 ABNA 0468 1259 22

Bic Nummer : ABNANL2A

Donateurs :

Velden F Van Der en/of Velden Jansen B J Van Der 15 Euro

Anoniem 145 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs, Dankzij jullie kan Lucky de hel verlaten en naar haar Forever Home ❤️ ????

08-09-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook dit weekend is het transport goed en veilig aangekomen dankzij onze transporteur Marius Slobozeanu ?? Met aan boord het kleine hondje Fleur ( Foto 2 ) die naar onze Stichting in opvang is gegaan en nog op zoek is naar een blijvend, gouden mandje. Wij kunnen u alvast vertellen dat ze kleiner is dan op de foto en vreselijk lief ??

Kleine Buffy ( Foto 3 ) mocht ook de hel verlaten en zij zit nu in opvang met kans ?? op een eventuele adoptie.
Wij wensen alle adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers, dankzij jullie?? konden zij de hel verlaten nu de winter weer bijna voor de deur staat.

Ook zijn gisteren de gedoneerde donaties ( 13 -07) van Lotje van Hengel mee terug gegaan op transport naar Roemenië met o.a benches, dekentjes, voerbakken, riempjes, halsbandjes, speeltjes etc. Geweldig bedankt Lotje??

Daarnaast willen wij onze huisbezoekers, donateurs, volgers en delers onwijs bedanken. Alleen samen❤️ kunnen wij het verschil blijven maken voor honden die in/uit erbarmelijke omstandigheden komen

 

   

28-08-2019

Lieve Dierenvrienden, Er zijn weer fantastische donaties binnen gekomen om maar liefst 6 honden te laten helpen door Sterilisatie/Castratie ?? Onze teller voor nu staat op 31 geholpen honden, maar dit gaan er dus binnen kort 37 worden, dankzij een Anonieme Donateur die maar liefst 100 Euro doneerde naast M K Van Eijk Koning C J die maar liefst 50 Euro doneerde❤️ Geweldig bedankt alvast Anonieme Donateur en Marion ?? Wij hebben jullie donatie vandaag overgemaakt ( zie screenshot).
Sterilisatie /Castratie is echt de ENIGE manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

Maar er is meer ??Wij hebben nog een superrrrr donatie binnen gekregen van maar liefst 100 Euro van de Donateur
I Smans Geweldig bedankt I Smans?? voor deze prachtige donatie!
Wij zullen deze donatie samen voegen met de donatie van 65.30 Euro wat nog in kas over is van het
Dogs for Dogs Outdoor Fest om een extra hondje te laten afreizen naar onze Stichting in opvang. Zodat er weer een plaatsje vrij komt in Roemenië voor een hondje in nood. Welk hondje het gaat worden,dat weten wij nu nog niet, dit gaat in overleg met onze Dierenarts.

Het kleine hondje Buffy ( foto 1) zal ook het eerstvolgende transport afreizen in opvang met kans op adoptie ?? in Nederland. Dit naast naast de honden die al geboekt zijn voor het eerstvolgende transport.

24-08-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer goed nieuws ??
Wij hebben op 11-08-2019 een geweldige ❤️donatie overgemaakt voor de operatie van de knappe pup Frummel die aangereden is geweest met onherstelbare zenuwbeschadigingen en een gebroken poot.
Een pup die het zeker niet alleen gered zou hebben aan de kant van de straat..Geweldig bedankt Sylvia ?? voor jou bijdrage aan deze operatie.

Maar er is meer !! Sylvia heeft al 2 adoptie hondjes van onze Stichting. Het kleine, knappe hondje Daisy, en het bekende hondje Hope ( Lily ) Die wij zelf met tranen ??in onze ogen gered hebben van de straat in Roemenië op weg naar het vliegveld. Het Hondje Hope waarvan wij niet wisten of zij het zou gaan halen...en wij herinneren ons de vele slapeloze nachten door haar .... haar halve poot en de tumoren een gat in haar lijfje... onder de vlooien, met artrose etc.Maar Lily ( Hope) is fantastisch hersteld zover dit mogelijk was en leeft een geweldig ❤️ leven bij Sylvia en haar roedel.

En Ja...... nu mag kleine Frummel ook afreizen naar Sylvia en haar roedel ??Dit met haar nieuwe Naam "Lotte" kan zij ook een nieuwe start maken en volop gaan genieten ?? Wat een fantastisch nieuws...


Donatie Frummel :

S.P.T.M. Van Bebber 150 Euro ( Daisy and Lily)

Deze donatie is op 11-08-2019 overgemaakt ( zie screenshot in originele post )

Geweldig bedankt bovenstaande Donateur en dikke knuffel aan de roedel

 

   

20-08-2019

Lieve Dierenvrienden, Zoals jullie weten hebben wij een Mega Donatie mogen ontvangen van Dogs for Dogs Outdoor Fest.?? Waarvoor wij nog steeds superrrrrrr dankbaar zijn. Jullie hebben er even op moeten wachten, Maar wat hebben wij nu gedaan met deze Mega donatie ?

Wij hebben hiervan op 25 July 153.70 Euro overgemaakt voor 6 zakken puppyvoer en 1 zak kattenvoer voor de pups/katten die ook in opvang verblijven. Daarnaast hebben wij op 27 July 581 Euro overgemaakt voor 3 grote splinternieuwe ?? hondenhuisje voor de honden in de losloop paddock in het Miroslava Shelter.

Hier verblijven de honden die geen mogelijkheid hebben om te schuilen tegen de regen en sneeuw aankomende winter?? en waar wordt gevochten tussen de honden onderling om te kunnen schuilen en zich terug te kunnen trekken als de spanning weer eens hoog oploopt. De honden in deze paddock verblijven daar omdat er een reden is dat ze niet goed dag en nacht achter de tralies samen kunnen op een kleine ruimte met andere honden of oud zijn en veel huilen achter de tralies en daardoor de levenslust verdwijnt en zelfs stoppen met eten??

Dan was er nog een grote wens voor een wat kleiner hondenhuisje in het kleine mini Shelter bij onze Dierenarts Emma ❤️ waar pups in kleine groepjes bij elkaar kunnen schuilen die in de buitenopvang verblijven en waar gestart is met de entingen. Het is namelijk HEEL erg belangrijk om geredde pups apart in kleine groepjes van elkaar groot te brengen i.v.m. het over kunnen brengen van eventuele ziektes.

Er is in totaal 734.70 Euro overgemaakt naar onze Dierenarts Emma voor de 4 huisjes en brokken voor de pups. Dan is er nog 65.30 Euro over in kas, dit bedrag zullen wij reserveren om dit bij de reis en transportkosten te doen in september om weer een hondje te kunnen laten afreizen in opvang naar onze Stichting Support For Strays. Zodat er weer een plaatsje vrij komt ?? voor een ander hondje van de straat in de kliniek.
Wij willen nogmaals de mensen achter de schermen bij Dogs For Dogs Outdoor Fest GEWELDIG bedanken?? voor jullie Mega Donatie, dankzij JULLIE kunnen de hondjes schuilen in de losloop paddock dit aankomende winter in het Shelter.

Daarnaast zijn de voerbakjes weer even gevuld ( zie filmpje onder deze post tussen de reacties) en maken de pups bij onze Dierenarts Emma ( zie filmpje) meer kans om te overleven aankomend winter. Geweldig bedankt Kanjers ?? namens ons van Support For Strays en onze Dierenartsen Emma en Adrian.

17-08-2019

Lieve Dierenvrienden, UPDATE !! Hondje met een Sticker Sarcoma ( Tumor) Die overgedragen kan worden bij fysiek contact bij paringen en paring's pogingen bij honden.

Het gaat naar omstandigheden goed ?? met het kleine snoetje met een geschatte leeftijd van nog maar zo'n 4 a 5 jaar. Die GEEN hulp kreeg van een Dierenarts uit een ander Shelter, dan waar wij werkzaam zijn.
Dit kleine snoetje heeft nog een lange weg te gaan.....naast de goede zorg, pijnbestrijding, chemotherapie, antibiotica en vitaminen zal zij later nog een operatie moeten ondergaan...

Dit is dan ook de reden dat wij juist voor haar de naam "Lucky"❤️ hebben gereserveerd in samenwerking met Deirdre Van Eck ?? Omdat "Lucky "naast alle zorg ook een dosis geluk goed kan gebruiken. Lucky begint heel voorzichtig de aandacht en een aai over haar bolletje leuk te vinden en komt daarna vanzelf voor meer knuffels??. Aangezien wij geen filmpjes tegelijk met foto's kunnen plaatsen op deze pagina, hebben wij nu voor een filmpje gekozen om te plaatsen ( Zie facebook)  Wij hebben de onderstaande donaties overgemaakt, screenshots hiervan kunt u vinden in de eerste post van haar, of onder deze post. Geweldig bedankt onderstaande donateurs voor het geven van een eerlijke kans aan Lucky ❤️

Donaties:

Tanja Venema ( Vensa) 75 Euro
Mw H Kamphuis 50 Euro
D.O.M. van Eck 35 Euro

Totaal : 160 Euro overgemaakt op 07-08-2019 ( zie screenshot)

Donaties bijgewerkt 13-08-2019

Mw C Grob 25 Euro
C Scheffer 10 Euro
M K Van Eijk Koning CJ 25 Euro

Totaal : 60 Euro Overgemaakt op 13-08-2019 ( zie screenshot)

Donaties per 21-08-2019

35 Euro Hr M R Amoureus Donatie is overgemaakt op 21-08-2019 ( zie screenshot)

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs??

     

17-08-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de kanjers ❤️ De Supporters van Support For Strays?? die ons maandelijks ondersteunen zodat wij de honden kunnen blijven helpen die in /uit erbarmelijke omstandigheden komen. Geweldig bedankt onderstaande Supporters voor jullie ondersteuning??

Donaties July 2019 Supporters For Support For Strays

2 Sterilisaties 50 Euro M K Van Eijk Koning C J
2 Sterilisaties 50 Euro Henny Kamphuis

35 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie

30 Euro

Anoniem 2

20 Euro

L.A.J. De Nolf

15 Euro

M K Van Eijk Koning C J

Veerle De Keyser

10 Euro

LC Haanen CJ

Vermeir- Laenen

M Streefkerk

Frans en Diny van der Velden

D.M. De Rooij

T.A. Beverloo

5 Euro

Hr J E Steennis ( Katja )

J.A.E. Pomme - Aarts

P. Hoffmann

C.M van der Noort

Hr HMC van Loosbroek

Bijl A F M DE

S.P.T.M. van Bebber

Wilma Neijndorff

2.50 Euro

Helma

Linda Overveld

Dirven - Lambrechts

Hr DMJ Burger

MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

13-08-2019

Lieve Dierenvrienden, UPDATE Kettinghond met huidproblemen, wat eigenlijk ingeslapen moest worden ?? door een auto-immuunziekte van de basale cel laag van de huid..
Het gaat goed met het kettinghondje, zij is nog wel broodmager maar dat gaat ook goed komen! Wij hebben een oproep gedaan voor een naam, zodat zij een nieuwe start kan gaan maken...
Wij hebben veel geweldige namen voorbij zien komen❤️
Vele malen is de naam Lucky gevallen, Maar deze naam hebben wij al gereserveerd voor een hondje die VEEL meer dan alleen geluk nodig heeft dan deze kanjer.( Hier komt nog een update over)
Met de juiste zorg, medicatie en liefde komt deze kanjer er zeker weer bovenop. Dus wij hebben voor de bijzondere naam "NOVAK" gekozen ?? omdat wij deze naam nog NOOIT eerder zijn tegengekomen bij onze Stichtingshonden in al die jaren. Uiteraard zullen wij de andere namen die gemeld zijn voor Novak gaan gebruiken voor de nieuwe hondjes die binnen komen, zoals Fleur, Miracle, Beauty,Sterre, Kibo, Lady, Destiny etc ❤️
Geweldig bedankt voor alle inzendingen en wij bedanken ook de onderstaande donateurs ?? Dankzij jullie kunnen wij de honden blijven helpen in /uit erbarmelijke omstandigheden.

Donateurs :

M. Boeve 10 Euro
Mw J Morsink 40 Euro

Totaal 50 Euro is overgemaakt op 07-08-2019

Bijgewerkte donatie 13-08-2019

T Van der Laan 50 Euro is overgemaakt op 13-08-2019

Donaties per 21-08-2019

Christiane De Boeck 100 Euro overgemaakt op 21-08-2019

A.E.W. Delescan 20 Euro overgemaakt op 21-08-2019

Geweldig bedankt donateurs??

  

11-08-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de 2 kanjers die geholpen zijn met sterilisatie/castratie door de donatie van Henny Kamphuis❤️ De hond op de eerste foto is gered van een ophanging ?? door een idioot ... of het haar eigen baasje was weten wij niet...
Wat wij wel weten is dat het vreselijk moeilijk zal zijn om voor haar nog een Forever Home te zullen vinden, omdat het eigenlijk een Oma'tje betreft van zo'n 12 a 13 jaar?? Maar juist deze hondjes verdienen nog een laatste warme mand met liefdevolle mensen om haar heen.

Door deze donatie zal onze teller hiermee op 31 geholpen honden komen ??Geweldig bedankt Henny ??

Sterilisatie /Castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

09-08-2019

Lieve Dierenvrienden,UPDATE hondje met gebroken kaak! Deze kleine pup van zo'n 3 maanden is op straat gevonden weggekropen onder een auto in een klein plaatsje nabij Iasi. Wij weten niet of zij door een auto is aangereden of dat dit mensenwerk is geweest. Maar wat zeker is...dat deze pup door een HEL heengegaan is kwa pijn??
Deze stakker heeft maar liefst op 3 plaatsen haar kaak gebroken?? Inmiddels weten wij dat er via een andere rescuer /organisatie ook donaties zijn binnengekomen voor deze pup, die de naam Vicky heeft gekregen. Mochten onze onderstaande donaties overbodig zijn dan gaan deze donaties automatisch door naar het hondje met huidproblemen en /of het hondje met de tumor of de pup die werd opgegeten door de wormen. Dit zijn ook allemaal honden van de straat, die elke dag moeten eten en medicatie nodig hebben.
Met Vicky gaat het naar omstandigheden goed❤️ Helaas moet het snuitje nog een aantal dagen om blijven, en ze krijgt nog steeds sondevoeding met medicatie voor de pijn. Zodra Vicky hersteld is zal zij ter adoptie komen via onze Stichting. .

Donaties :

K Kotlanova 20 Euro
Dahmen E.G J en / of Nellen P W M 10 Euro
Mej H Tepper 10 Euro
Van Oostenbrugge - Knuvelder A+P 25 Euro
Mw MHFG Franken- Verharen 15 Euro
E. Kluitenberg E O 20 Euro

Totaal : 100 Euro overgemaakt op 07-08-2019 ( zie screenshot originele post met filmpje op facebook)

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs ??

05-08-2019

Lieve Dierenvrienden, Bij deze ‼️WAARSCHUWEN ‼️ wij voor de vreselijke foto's en Lees GOED haar verhaal!!

Dit kleine Snoetje ?? met een Sticker Sarcoma is een bijzondere Tumor die overgedragen kan worden bij fysiek contact bij paringen en paring's pogingen bij honden.
Deze stakker met een geschatte leeftijd van zo'n 4 a 5 jaar zit nu veilig in de opvang bij onze Dierenarts Emma maar wat is nou haar verhaal ?

Dit snoetje komt uit een Shelter in Roemenië ( Dus NIET het Miroslava Shelter waar wij werkzaam zijn). Maar een Shelter waar zij GEEN hulp kreeg van een Dierenarts anders was het nooit zover gekomen!! Wij vragen ons af waarom krijgt zo'n hondje geen hulp ? Dat zal met het kostenplaatje te maken hebben.... ?? Je kunt ze dus beter in een hok stoppen en onnodig laten lijden... ze gaan uiteindelijk vanzelf wel dood toch...

Maar dan zijn er altijd nog Dierenvrienden?? die vinden dat dit niet kan en trekken aan de bel voor hulp en die is er nu godzijdank voor haar. Dit Snoetje heeft vreselijk moeten afzien.. en wie weet voor hoelang al ? Het belangrijkste is dat ze nog sprankeling in haar ogen heeft en zelfs nog kusje geeft bij het aaien ❤️ Dit is een reden om nog een poging te doen om haar leven te redden...Maar wij vragen jullie toch om een kaarsje mee te branden voor haar...

Er zal gestart worden met Chemotherapie en ze krijgt al Pijnbestrijding,Antibiotica en Vitaminen VOORDAT ze een operatie kan ondergaan. Wij hebben nog een filmpje van haar bij binnenkomst in de kliniek, deze posten wij later onder deze post tussen de reacties ( zie facebook)

04-08-2019

Lieve Dierenvrienden, Dat goed nieuws en slecht nieuws elkaar in een rap tempo afwisselen?? weten de meeste volgers van ons al..en wij zelf zullen er nooit aan wennen..
Deze stakker heeft / had een eigenaar. Maar onze Dierenarts kreeg een telefoontje om te komen om deze hond in te laten slapen vanwege haar huidproblemen.....Deze stakker leefde buiten in de tuin aan de ketting met een hondenhuisje in weer en wind?? Haar leeftijd is geschat op zo'n 2 jaar.

In het verleden is ze ooit bij een andere Dierenarts geweest maar die kregen haar huidprobleem niet onder controle.
Het blijkt dat dit arme snoetje een auto-immuunziekte heeft van de basale cel laag van de huid...?? Maar met de juiste minimale medicatie onder controle kan worden gehouden, als ze hersteld is. Op dit moment zit ze veilige bij onze Dierenarts in het mini Shelter in opvang en is er gestart met medicatie... Maar ze heeft nog een lange weg te gaan ...
Heeft er iemand van onze volgers nog een leuke naam voor haar ? ?? Zodat ze opnieuw een goede start kan gaan maken, laat het ons dan weten..

Donateurs :

M. Boeve 10 Euro
Mw J Morsink 40 Euro

Totaal 50 Euro is overgemaakt op 07-08-2019

Geweldig bedankt donateurs??

03-08-2019

Lieve Dierenvrienden, Zoals wij jullie weten liep onze Dierenarts wat achter met Sterilisaties/ Castraties Maar hier zijn ze dan volgende 6 geholpen honden.Dankzij een Anonieme donateur en de donatie van M K Van Eijk - Koning
Door deze donaties zal onze teller hiermee op 29 geholpen honden komen ❤️
Geweldig bedankt Anonieme Donateur en Marion ??
Sterilisatie /Castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!
Maar er is nog meer goed nieuws?? Er is ook weer een donatie binnen gekomen van Henny Kamphuis om weer 2 honden te laten helpen ❤️ Deze donatie zullen wij z.s.m. overmaken.

                                                  

 

02-08-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer een extreem spoedgeval ?? Deze kleine pup van zo'n 3 maanden is op straat gevonden weggekropen onder een auto in een klein plaatsje nabij Iasi ( zie foto 1 ). Wij weten niet of zij door een auto is aangereden of dat dit mensenwerk is geweest. Maar wat zeker is...dat deze pup door een HEL heengegaan is kwa pijn??
Kan iemand zich voorstellen dat er gewoon mensen aan zo'n pup voorbij lopen zonder hulp te bieden? Ja, in Roemenië gebeurd dat dagelijks en dit soort mensen zitten al helemaal niet te wachten op kosten voor een hond van de straat... ??
Deze stakker heeft maar liefst op 3 plaatsen haar kaak gebroken?? Er zijn röntgenfoto's gemaakt en zij is gisteren geopereerd. Dit snoetje mag 10 dagen haar kaak niet bewegen en ze krijgt dus sondevoeding en uiteraard met medicatie. Er is een goede kans aanwezig dat ze dadelijke als een normale pup door het leven kan gaan en alles weer kan gaan eten...Maar voor nu vragen wij jullie toch om een kaarsje mee te branden voor haar...❤️

Donaties :

K Kotlanova 20 Euro
Dahmen E.G J en / of Nellen P W M 10 Euro
Mej H Tepper 10 Euro
Van Oostenbrugge - Knuvelder A+P 25 Euro
Mw MHFG Franken- Verharen 15 Euro
E. Kluitenberg E O 20 Euro

Totaal : 100 Euro overgemaakt op 07-08-2019 ( zie screenshot)

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs ??

31-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Uiteraard weten wij dat in de zomer meer puppy's worden geboren dan in de winter. Het blijft maar puppy's regenen overal vandaan?? Vorige week zaten wij nog op 34 pups in het Miroslava Shelter en 25 pups in foster in de buitenopvang overal verspreid.Dit aantal is alweer opgelopen tot 70 pups totaal? Zelfs kittens worden naar het Shelter gebracht, waar helemaal geen plaats voor is tussen de honden?? Deze worden dan weer overgebracht naar de kliniek. Het is goed om te weten dat geen enkele hond zonder Castratie/Sterilisatie weg gaat uit het Shelter. Op dit moment loopt onze Dierenarts zelf achter met sterilisaties doordat de operaties en de dagelijkse zorg van de honden voorgaat.Wij hopen snel weer Updates te kunnen doen van de sterilisaties. Onder deze post plaatsen wij nog een filmpje van de laatste gevonden pups . Daarnaast willen wij M Boeve en P R Eilander nog geweldig bedanken voor jullie donatie voor puppyvoer ?? Deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt ( Zie screenshot) Dank jullie wel Kanjers

30-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Update "RUNNER " ?? Het gaat bijzonder goed met Runner die wekenlang met een pvc pijp om zijn nek rondzwierf in een moeilijk begaanbaar gebied.
Hij heeft vreselijk moeten afzien....?? al die weken en hij is inmiddels geopereerd.
Vanaf het moment dat hij gevonden is beet Runner van zich af.....wat natuurlijk in zijn omstandigheden niet vreemd is.

Maar het lijkt erop dat hij nu stiekum ?? een heel klein beetje begint te genieten van alle aandacht ?? heel voorzichtig gaat zijn staartje even heen en weer, ondanks zijn tong signalen..
( Zie het filmpje onder deze post!! tussen de reacties). Wij zijn geweldig BLIJ voor Runner met deze sprong vooruit die hij heeft gemaakt ! En wij zijn JULLIE Geweldig dankbaar onderstaande donateurs!! Dankzij jullie ?? krijgt Hummer alles wat hij nodig heeft. Wij hopen dat jullie net zoals ons genieten van het onderstaande filmpje samen met Runner en onze Dierenarts Emma en Adrian.Laat gerust een reactie achter.??

Bijgewerkte donaties voor Runner van 24 -07-2019

Van Oostenbrugge- Knuveld A+P 25 Euro
S Groen 12.50
L.A.J. De Nolf 20 Euro
K. van de Weijer 10 Euro
Anoniem 50 Euro
Mw I Grafing 10 Euro

Totaal : 127.50 Euro

Donaties 127.50 Euro zijn op 27-07-2019 overgemaakt!!

Bijgewerkte donaties voor Runner tot 24-07-2019 :

Mw L P Voshol 10 Euro
A Beskonak -Drewes 10 Euro
M K Van Eijk Koning C J 25 Euro
Mw J. Spaans 25 Euro
Wilma Neijndorff 20 Euro
Anoniem 25 Euro
Faay R M 10 Euro
J.A.E Pomme- Aarts 50 Euro

Totaal 175 Euro

Donaties 175 Euro zijn op 24 Juli overgemaakt!!

Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs ??

26-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Een lieve kleine, knappe frummel?? is binnen gebracht. Aangereden door een auto?? Helaas kan het gebroken pootje met zenuwbeschadigingen niet meer gered worden ?? Maar ook voor jou is er een plaatsje in de opvang..Voor een filmpje van Frummel kunt u kijken op onze facebookpagina.

Donatie Frummel :

S.P.T.M. Van Bebber 150 Euro ( Daisy and Lilly)

Deze donatie is op 11-08-2019 overgemaakt ( zie screenshot onder deze post)

Geweldig bedankt bovenstaande Donateur en dikke knuffel aan de roedel

25-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Woensdagavond kregen wij een noodkreet binnen van onze Dierenarts voor de pups uit het Miroslava Shelter....ze blijven maar binnen stromen ??

Gevangen op straat door hondenvangers met of zonder mama, gedumpt worden in het Shelter met het hele gezin door de EIGENAAR...ZELF omdat er nu kosten komen met pups. Het nieuwe onderkomen speciaal voor pups is nog maar amper gereed waar de moeders en puppy's in quarantaine kunnen verblijven van de overige 180 honden Miroslava Shelter honden.
Er zitten nu zo'n 34 puppy's in het Shelter en hebben daarnaast nog 25 puppy's in foster. De leeftijden variëren van 10 dagen tot 4 maanden.
Voor deze pups is een goede start zeer belangrijk die net binnen zijn gekomen. Aan ons is gevraagd of wij kunnen bijspringen met puppy voer van Club 4 Paws.
Jaaaa ....?? dat kunnen wij DANKZIJ de superrrr donatie van Dogs for Dogs outdoor Fest die wij hebben mogen ontvangen op 09-07 Nogmaals onze dank hiervoor dankzij JULLIE kunnen wij weer deze pups helpen??

Wij hebben vandaag 153.70 overgemaakt ( zie screenshot) voor 6 zakken puppyvoer en 1 zak kattenvoer voor de katten die ook in opvang verblijven. Uit ervaring weten wij dat vele van deze pups in het Miroslava Shelter het niet gaan overleven...Ze kunnen alsnog ziek worden tijdens de entings periode...Maar helemaal GEEN hulp bieden is geen optie!! En de sterkste zullen het overleven. Alleen de volledige geënte pups kunnen ter adoptie worden aangeboden.. Uiteraard voegen wij later nog foto's toe. Voor kleine filmpjes kunt u kijken onder deze post tussen de reacties via Facebook.

       

 

24-07-2019

Wij willen JULLIE geweldig bedanken onderstaande donateurs ?? die al hebben gedoneerd voor Runner. Zonder jullie houd het voor ons ook op om steeds opnieuw te kunnen blijven helpen. Wij blijven de donaties steeds bijwerken in de eerste post van Runner ( met screenshots) en hebben alvast 175 Euro over kunnen maken.

Bijgewerkte donaties voor Runner van 24 -07-2019

Van Oostenbrugge- Knuveld A+P 25 Euro
S Groen 12.50
L.A.J. De Nolf 20 Euro
K. van de Weijer 10 Euro
Anoniem 50 Euro
Mw I Grafing 10 Euro

Totaal : 127.50 Euro

Donaties 127.50 Euro zijn op 27-07-2019 overgemaakt!!

Bijgewerkte donaties voor Runner tot 24-07-2019 :

Mw L P Voshol 10 Euro
A Beskonak -Drewes 10 Euro
M K Van Eijk Koning C J 25 Euro
Mw J. Spaans 25 Euro
Wilma Neijndorff 20 Euro
Anoniem 25 Euro
Faay R M 10 Euro
J.A.E Pomme- Aarts 50 Euro

Totaal 175 Euro

Donaties 175 Euro zijn op 24 Juli overgemaakt!!

Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs ??

 

23-07-2019

‼️ WAARSCHUWING vooraf ‼️ De geplaatste foto's kunnen als schokkend worden ervaren!!

Lieve Dierenvrienden, Wij komen vandaag met een hele bijzondere UPDATE!! En wij vragen hiervoor JULLIE hulp! Het was om precies te zijn 1 Juni toen wij deze stakker spotte via facebook en daar om hulp werd gevraagd voor hem. Maar zo eenvoudig was dat niet en zeker niet in Roemenië!

Wij kregen toen vele reacties! Aangezien dit een verwilderd hond betreft,?? die elk contact uit de weg gaat en verbleef in een zeer groot, dicht bosgebied waren er maar 2 opties Het neerschieten met een kalmeringsmiddel en met een groot team van mensen proberen te voorkomen dat hij wegschiet in het bosgebied of met een vangkooi proberen te werken en deze te bewaken wat dagen of langer zal gaan duren en waar niet genoeg vrijwilligsters voor zijn. Wekenlang is onze Dierenarts Emma in stilte met een aantal mensen wezen zoeken naar hem…soms werd hij dagen niet gespot, soms weer wel maar, zette hij het direct op een lopen! ??
Afgelopen zondag zijn ze nog 8 uur ter plaatse geweest zonder resultaat. Op 1 juni toen wij hem voor t eerste postte was hij nog niet gewond door de pijp.. maar nu begon de tijd echt te dringen voor hem…

Gisterenavond is Emma met Adrian haar man ( ook Dierenarts) en 2 andere familieleden er weer op uit gegaan, ook dit keer weer goed voorbereid met geweer en verdoving een vangnet, en godzijdank..... hij was er??en hij lag gunstig op de grond…Dierenarts Adrian sloop als een panter, heel langzaam ?? door de wildernis en kon hem raak schieten…Op dat moment zette hij het weer op een lopen en werd het net gegooid… maar die wist hij te ontwijken…Maar enige tijd later viel hij eindelijk neer door de verdoving…en is hij GEVANGEN!! ?? Wauw, wat een teamwork en doorzettingsvermogen! Wij zijn zo superrrrrrrr blij voor deze stakker….
Gisterenavond is direct de pijp verwijderd en is hij met spoed geopereerd. Wij hebben hem de naam “Runner” gegeven?? dat is iets waar hij goed in is. Runner weegt zo’n 17 kg en is nog maar 8 a 9 maanden jong. Wat hem is overkomen weten wij niet, maar hij is erg verwilderd en is behoorlijk agressief,?? wat het behandelen er niet makkelijker op maakt.
Runner heeft nog een hele lange weg te gaan, voor nu hopen wij dat hij vrij blijft van infectie, er zullen nog Röntgenfoto’s gemaakt moeten worden.

Wij hopen dat JULLIE ons willen helpen met een kleine donatie voor runner zijn operatie, röntgenfoto’s en medicatie o.v.v. Runner zodat wij zijn kosten kunnen dekken..

Stichting Support For Strays :

NL 18 ABNA 0468125922
Bic Nummer : ABNANL2A o.v.v. “Runner “

Het is niet mogelijk via tikkie te doneren!!

Alvast geweldig bedankt namens "Runner" en onze Dierenarts Emma en Adrian ??

 

21-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Deze stakker is alleen gevonden in een afgelegen bosgebied en hij zit nu veilig bij onze Dierenarts Emma in opvang. Als hij niet gevonden was, zou de pup levend zijn opgegeten door maden en aan een vreselijke dood sterven.. Het filmpje hiervan kunt u vinden op onze facebookpagina en is genomen na de behandeling en het wassen van de pup ....de maden zullen nu aan deze behandeling doodgaan. Dit hummeltje heeft inmiddels de fles gehad en kan weer rustig gaan slapen

21-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook het laatste transport voor de vakantie is weer veilig aangekomen ??Dit keer met een behoorlijke vertraging door alle drukte op de weg met alle vakantiegangers. Maar dat mag de pret niet drukken Wij bedanken onze transporteur Marius Slobozeanu en zijn team weer voor de goede zorgen?? van onze kanjers. I.v.m. de vakantie hebben wij geen transport in de maand Augustus. De honden die wij binnenkort hier promoten kunnen dan ook pas op z'n vroegst begin september afreizen. Wij wensen alle adoptanten heel veel geluk en plezier toe met jullie kanjers??

19-07-2019

LIeve Dierenvrienden, De donaties die wij hebben verzameld en mee op terug transport hebben gegeven op 30 Juni voor onze Dierenarts Emma zijn goed aangekomen ?? Ook onze donaties op de terugweg moeten overstappen van transporteur naar transporteur voor Emma de donaties in ontvangst kan nemen en zit er een behoorlijke tijd tussen van aankomst en kunnen er weer 4 geadopteerde hondjes mee op terug transport naar Nederland?? Voor een filmpje van de ontvangen donaties kunt u kijken op onze facebook pagina. Geweldig bedankt lieve Dierenvrienden voor alle donaties

17-07- 2019

Lieve Dierenvrienden, Het Mirorslava Shelter in Roemenië ligt ver buiten de bewoonde wereld naast een grote vuilnisstort plaats waar dagelijks vrachtwagens aan en af rijden ..Het was waarschijnlijk net iets te ver... om door te rijden met de auto tot aan het shelter om dit gezin over te dragen ....dus dumpen we dit moedertje met haar pups maar aan de kant van de straat op weg naar het Shelter..?? Als ze dan nog niet platgereden zijn, komen ze misschien vanzelf wel in het Shelter terecht...
Het hele gezin is eerst voorzien van water en eten, om zo eerst een gaatje vrij te kunnen maken in het Shelter voor moeder en de pups, die natuurlijk niet bij andere honden in het Shelter samen geplaatst kunnen worden. Op dit moment zitten er al weer meer dan 30 pups in het Shelter..?? en zeker niet elke pup zal het gaan overleven in het Shelter

13-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Vandaag mocht het opa'tje Willy (Bubu) die bij onze Stichting in opvang verblijft kennismaken met zijn eventuele toekomstige baasjes ?? Willy het zo goed als blinde hondje met artrose en niet goedwerkende hartkleppen die in Roemenië op straat is gedumpt ( foto 2) Viel vandaag toch echt met zijn kontje in de boter?? Wij mochten vandaag met echt fantastische baasjes❤️ kennismaken. Baasjes die speciaal voor een oud hondje gaan met hartmedicatie en al zijn andere ongemakken, om hem nog een mooie laatste tijd te geven, voor zolang het nog kan.
Dit soort speciale adopties gaan ons erg aan het hart en wij zijn de baasjes van Willy enorm dankbaar voor het geven van zijn gouden mandje?? Ook brachten deze baasjes veel donaties?? mee die weer terug gaan naar onze Dierenarts Emma in Roemenië zodra wij weer transport hebben in Almelo. Van kleedjes tot benches, riempjes, halsbanden etc naast ook nog een presentje van lekker snoepjes, botjes etc. Dus ook wij vielen ook samen met onze honden met de kontjes in de boter ??
Wij wensen de baasjes samen met Willy heel veel geluk en plezier toe ❤️ En wij willen jullie onwijs bedanken voor alle donaties ??

10-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Gisterenavond zijn wij afgereisd naar Maasdijk omdat wij als team van Stichting Support For Strays geselecteerd waren om samen met andere 6 goede doelen een donatie in ontvangst te nemen. Na een geweldig hartelijk❤️ warm welkom mochten wij maar liefst een Mega Grote Donatie in ontvangst nemen van maar liefst 800 Euro.
Ja dat was voor ons ook even schrikken...??

Maar wij zijn superrrrr blij met deze donatie en wij willen dan ook Dogs for Dogs Outdoor Fest Sabrina en Jolanda en het gehele team, Donateurs en Vrijwilligsters geweldig bedanken voor jullie inzet, ook jullie hebben hier keihard voor gewerkt! Geweldig bedankt Kanjers??

Ook willen wij bij deze de mensen achter de andere goede doelen actie feliciteren en het baasje samen met het hondje Lotje?? Allemaal Dierenvrienden die zich inzetten op hun eigen manier en samen kunnen wij het verschil maken voor honden die in/uit erbarmelijke omstandigheden komen ❤️

Het was voor ons een avond om nooit meer te vergeten?? Wij gaan nog brainstormen hoe wij deze Donatie het beste kunnen gaan splitsen om zoveel mogelijk honden te helpen.

Lieve Dierenvrienden, Vergeet niet de Site van Dogs for Dogs Outdoor Fest een like te geven en zorg dat je erbij bent op het volgende outdoor FEST 2020 ??

De volledige opbrengst van het dogs for dogs outdoor FEST is onder hen verdeeld.

Support for Strays
Care 4 Shelter Dogs
De Anatolen Nederland
Love all strays
Arpa Simbiosis
Lotje, de knuffelhond.

Wij als team van Dogs for Dogs wensen jullie ontzettend veel succes met het geweldige werk dat jullie doen??en hopen jullie hiermee te ondersteunen, iedere hond geholpen is er immers 1 ??

WIJ DANKEN onze sponsors, donateurs en vrijwilligers die het Dogs for Dogs Outdoor FEST 2019 tot een geweldig succes hebben gemaakt ??
Het volgende outdoor FEST, 2020, hangt alweer in de pen ??
Volgend jaar gaan we er opnieuw een nog groter spektakel van maken zodat we nog meer honden kunnen helpen die het zo hard nodig hebben

10-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de Donaties van de maand Juni van de Supporters van Support For Strays ❤️ Dit zijn de kanjers die ons maandelijks ondersteunen, zodat wij samen het verschil kunnen maken voor de honden die uit erbarmelijke omstandigheden komen. Deze donaties gaan voor een gedeelte naar de organisatiekosten zodat wij kunnen blijven bestaan, naar de reis en klaarmaak kosten voor de honden waar wij GEEN adoptiebijdrage voor vragen i.v.m. medische achtergronden, leeftijd. opvangkosten, dierenartskosten in Roemenië en Nederland.

Wij willen de onderstaande Supporters dan ook weer geweldig bedanken voor jullie inzet!?? Mocht je een handje mee willen helpen ? of meer informatie over jou donatie, stuur gerust een prive bericht naar Support For Strays.

Donaties Juni 2019 van de Supporters For Support For Strays

4 sterilisaties Anoniem 100 Euro
2 Sterilisaties 50 Euro FMTJ Verstraeten, EMTM Verstraeten- Korsten

35 Euro
Chantal Joosten/Anna – Sophie

25 Euro
Anoniem 2
Dirven - Lambrechts

20 Euro
L.A.J. De Nolf

15 Euro
Dirven- Lambrechts 15 Euro
M K van Eijk Koning CJ
Veerle De Keyser

10 Euro
D.M. De Rooij
T.A. Beverloo
Vermeir - Laenen
M Streefkerk
LC Haanen C J
Frans en Diny van der Velden

5 Euro
J.A.E. Pomme - Aarts
S.P.T.M. van Bebber
Hr HMC van Loosbroek
Roelof en Gerda Dam
Wilma Neijndorff
P. Hoffmann
C.M van der Noort
Hr J E Steennis ( Katja )

2.50 Euro
Helma
Hr DMJ Burger
Linda Overveld
MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs ??

05-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Alweer slingers ? ?? Jullie kennen vast het blinde opat je Bubu nog die vorige week is aangekomen met 6 andere honden van transport in Nederland en in opvang verblijft bij onze Stichting ( foto 1 ) Bubu het kleine hondje die in Roemenië op een geschatte 10 jarige leeftijd is gevonden op straat ( foto 2 ) niet gechipt,niet gecastreerd! Maar wel met een tattoo in het oor. De reden van de dumping zal zijn leeftijd zijn en zijn blindheid ?? Naast dit alles heeft Bubu artrose en doen zijn hartkleppen het niet meer zo goed als vroeger, toen hij nog een jonge spruit was ??
Bubu liep altijd een beetje verloren in de Dierenartspraktijk bij onze Dierenarts dit was de reden om hem af te laten reizen en opzoek te gaan naar een baasje die hem nog een fijne tijd wil en kan geven en kiest voor hem met al z'n medicatie en kleine ongemakken...maar Bubu die nog elke dag geniet en zeer actief en gek is op eten ( met en zonder vingers ?? de wind door z'n haren, het wandelen,en graag dicht tegen je aan ligt ?? komt voor een knuffel etc...
Voor Bubu is dat baasje gevonden ❤️ en gisteren is het huisbezoek meer dan positief afgerond?? Voor volgende week is er een kennismaking gepland en bij een eventuele klik gaat Bubu met zijn nieuwe naam Willy nog eenmaal op reis, maar dan naar zijn Forever Home ??

02-07-2019

Lieve Dierenvrienden, Inmiddels is het voer aangekocht door Orica dankzij JULLIE donaties! ??
Orica Manea Orica is een van de teamleden van onze transporteur die regelmatig zorgt voor onze honden tijdens transport naar Nederland. Zij komt uit Craiova en draagt zorg voor 20 oude en getraumatiseerde honden sinds 2013 en krijgt bijna geen hulp voor de zorg van deze afgedankte dieren.
Bij deze willen wij jullie geweldig bedanken namens Orica en haar roedel honden ?? De bakjes kunnen weer gevuld worden ??

 

30-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Het transport is weer goed aangekomen vanuit Roemenië??

Wij willen als eerste onze Dierenarts Emma Cecilia ❤️bedanken voor al haar goede zorgen, naast alle Supporters van Support For Strays en andere donateurs die hebben bijgedragen aan het af kunnen laten reizen van het14 jarige hondje Sally ( foto 2) en het blinde 10 jarige hondje Bubu. Het Opa tje Bubu ( foto 3) zal eerst in opvang gaan bij onze Stichting. Ook kon Patty met 3 pootjes afreizen naar haar warme mand ( foto 4)

En natuurlijk geweldig bedankt Kupan Maria Luiza ❤️ van ons tussen transporten met Pet Taxi naar ons grote transport van onze transporteur Marius Slobozeanu en zijn team ❤️ die steeds weer de honden veilig naar Nederland brengt en zorgt dat het de honden aan niets ontbreekt, tijdens deze lange reis.

En uiteraard de vrijwilligsters en huisbezoekers ??van Support For Strays superrrr bedankt voor jullie bijdrage!

Ook konden alle donaties voor Emma mee terug naar Roemenië, ?? Superrrr bedankt voor het opsturen per post !
Wij wensen alle adoptanten heel veel succes en plezier toe samen met jullie kanjers ??

Together we made the difference ??Again!!

25-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit is het kleine Opa tje Bubu❤️ Op zich niks bijzonders om op straat gedumpt te worden in Roemenië. Maar wat nou als ons Opa tje blind is en zijn leeftijd is geschat op zo'n 12 jaar ??? Kan hij dan ooit nog zijn Forever Home vinden ?? Wij hebben zelf kennis gemaakt met Bubu tijdens onze reis in Roemenië en zijn toen zelf met hem röntgenfoto's wezen maken ( foto 4 ) samen met het blinde hondje Bobby. Bobby die wel een Forever Home heeft gevonden in Nederland.Dankzij geweldige lieve adoptanten met een geweldig groot hart❤️

Maar er is meer...Bubu zijn hartkleppen werken niet meer zo goed als toen hij nog een jong spruit was..en hij heeft dus blijvend hart medicatie nodig. Wisten jullie dat Bobby een tatoeage in het oor heeft en dus ooit eens van een kennel is geweest? Zijn blindheid en leeftijd zijn waarschijnlijk een goede reden geweest om Bubu niet gecastreerd op straat te dumpen... ?? Uiteraard is hij inmiddels gecastreerd!

Bubu heeft vele geadopteerde en gereserveerde hondjes van jullie horen komen en horen gaan in de opvang bij onze Dierenarts Emma. En steeds weer als wij nieuwe filmpjes zagen..was Bubu diegene die wat verloren rondliep in de kliniek van achteren naar voren en steeds opnieuw...

Wij hebben de knoop doorgehakt, dankzij groen licht van de Dierenarts en Hartspecialist om Bubu af te laten reizen naar onze Stichting in opvang ❤️ Maar nu dat ene warme mandje nog...

   

20-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Bij deze een kleine UPDATE van de donaties voor het terug transport na Roemenië en de donaties voor Orica ?? Wij hebben 8 spuiten Canikur Pro 30 ML ingekocht t.w.v. 143.60 Euro (Zie Screenshot) voor onze Dierenarts Emma zij kan voorlopig weer even vooruit Dankzij JULLIE onderstaande Donateurs. Er zijn 3 dozen naar ons opgestuurd met donaties ❤️ en een 4 de doos is nog onderweg. Wat is er zoal binnen gekomen ? Fleece- dekentjes, trainingsmatjes, voerbakjes, tuigjes, Halsbanden etc.
Voor Emma en Adrian zullen wij later nog een leuk presentje toevoegen. Voor al hun goede zorgen keer op keer voor al onze honden die er verblijven in opvang.

Dan hebben wij 90 Euro overgemaakt naar Orica ❤️ (zie Screenshot) zij is een van de teamleden van onze transporteur die regelmatig zorgt voor onze honden tijdens transport naar Nederland. Zij komt uit Craiova en draagt zorg voor 20 oude en getraumatiseerde honden sinds 2013 en krijgt bijna geen hulp voor de zorg van deze dieren. Zodra de brokken zijn aangekocht in Roemenië plaatsen wij hiervan foto's op onze tijdlijn.
Bij deze willen wij de onderstaande Donateurs ??en
Anikó Bakker, Mar Koning Jos Aarts Geweldig bedanken voor het opsturen van jullie donaties??

Tikkies :

MJM Jansen 10 Euro
Mw I Grafing 10 Euro
Wilma Neijndorff - Meuleners E O 10 Euro
GJ Scheffer 45 Euro
Bloembinderij Heyendael 35 Euro

T. Bakker 10 Euro
MHJ Van Den Berk 25 Euro
Mw J Spaans 25 Euro
Frans en Diny Van Der Velden 50 Euro
Andre van Mourik 10 Euro

M K van Eik-Koning C J 45 Euro (100 kg Brokken voor Orica)

Restant donaties 45 Euro ( 100 kg Brokken voor Orica )

Medicatie Clinic / Shelter Canikur Pro 30 ML Emma Canikur Pro 30 ML 143.60 Euro

Geweldig bedankt alvast bovenstaande Donateurs ??

18-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de 2 geholpen kanjers van de straat, dankzij de donatie van 50 Euro van Hr FTMJ Verstraeten,EMTM Verstraeten - Korsten❤️ Door deze donatie zal onze teller hiermee op 23 geholpen honden komen voor het jaar 2019
Geweldig bedankt Fam Verstraeten - Korsten??
Sterilisatie /Castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!
Maar er is nog meer goed nieuws ?? voor beide kanjers kunnen wij een huisbezoek gaan plannen❤️

 

15-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Het transport is weer goed aangekomen vanuit Roemenië met dit keer wel een HEEL bijzonder hondje.??
Hope is het 14 jarige hondje dat wij vlak voor onze reis terug naar Nederland met tranen in onze ogen in veiligheid hebben gebracht van de straat in Roemenië. Zij verkeerde in een zeer slechte staat. Broodmager, met een half pootje en zonder voetje, met ernstige huidproblemen, een gat in haar buik met tumoren. Wij hebben toen JULLIE hulp gevraagd voor Hope en dat heeft ze gekregen!❤️

Maar dan nog moet er iemand gevonden worden die haar een goed leven wil geven voor zolang ze nog heeft. En die ene bijzondere persoon met een groot hart was er voor haar, vanaf de eerste dag dat wij Hope slepend van straat hebben geplukt. Sylvia ?? koos bewust voor Hope ondanks alle problemen en operaties die Hope heeft moeten ondergaan, niet wetende of ze ooit zou kunnen afreizen.
Hope heeft inmiddels de naam Lily – muis gekregen en kan vandaag aan een nieuw en goed leven beginnen dankzij Sylvia ❤️

Wij willen als eerste onze Dierenarts Emma Cecilia( Foto 1)?? bedanken voor al haar goede zorgen, naast alle Supporters van Support For Strays en andere donateurs die hebben bijgedragen aan haar operaties, medicatie, bloedtesten, röntgenfoto’s etc.❤️

En natuurlijk Kupan Maria Luiza ( foto 2 ) ❤️1 van ons tussen transporten Pet Taxi naar ons grote transport en onze transporteur Marius Slobozeanu en zijn team ( foto 3 en 4 ) ??die steeds weer de honden veilig naar Nederland brengt en zorgt dat het de honden aan niets ontbreekt, tijdens deze lange reis.
En natuurlijk de vrijwilligsters en huisbezoekers van
Support For Strays superrrr bedanken die steeds weer bij elk aankomst van een transport aanwezig zijn.??

En vooral Sylvia voor het geven van een gouden mandje aan knappe Lily-muis. Wij wensen Sylvia en Lilly- Muis heel veel geluk en plezier toe samen in jullie roedel. ??

Together we made the difference ❤️

 

12-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij willen vanavond afsluiten met een feestelijk bericht ?? Zoals jullie weten zetten wij ons juist in voor de gehandicapte honden en de oudjes die uit erbarmelijke omstandigheden komen en vaak diverse operaties moeten ondergaan. Zo ook onze Sweety is het hondje wat zwaargewond ??in het Miroslava Shelter terecht is gekomen, zij kon niet meer staan of lopen. Haar beide achterpootjes waren echt doormidden...Zij is inmiddels geopereerd en er zitten pinnen in haar achterpootjes deze zullen blijven zitten.( Zie Röntgenfoto's) De operatiekosten waren over de 500 Euro van Sweety, waarvan een lieve Anonieme Donateur van Support de laatste 100 Euro heeft voldaan tijdens onze reis naar Roemenië.
De omstandigheden in het Miroslava Shelter zijn al een hel voor hondjes die niks mankeren, laat staan voor een hondje die opnieuw moet leren haar beide pootjes te belasten, op koude, natte vloeren moet liggen..?? en het opnemen tegen de sterkste om wat te kunnen eten.. Dit heeft ons samen met onze Dierenarts Emma doen besluiten om Sweety af te laten reizen. Wij hebben Sweety met slingers ontvangen bij onze Stichting..
Maar wij hebben nu FANTASTISCHE nieuws?? Er is inmiddels een kennismaking geweest met adoptanten die ons al een langere periode volgen en ons ondersteunen. I.v.m. met het kleine nieuwe hondenvriendje ( foto 2 en 3 ) is Sweety ook al uit logeren geweest om te kijken hoe het gaat met zo'n klein honden vriendje en ook nog een poes ??
Er zijn grote stappen gemaakt bij deze adoptanten met Sweety in een hele kort periode en wij kunnen vanavond melden dat Sweety haar gouden mandje heeft gevonden ❤️
Marion en Marco Geweldig bedankt dat jullie Sweety een kans hebben gegeven en nu een gouden mandje aan Sweety. Wij zijn trots op jullie met alle gemaakte grote sprongen vooruit met haar en natuurlijk dankbaar om toch te kiezen voor een hondje met een rugzakje uit erbarmelijke omstandigheden. Geweldig bedankt Kanjers ?? Wij wensen Marco en Marion heel veel succes en plezier toe samen.

   

 

11-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Over enkele weken kunnen wij 100 kg aan donaties mee terug sturen naar onze Dierenarts Emma in Roemenië. Dit dankzij de hulp van onze transporteur Marius Slobozeanu en zijn team ?? die steeds weer onze honden veilig naar Nederland brengt.Wij willen graag als donatie meegeven naar Emma Canikur Pro 30 ML ( zie foto 2 ) dit zijn tubes, die helpen bij onrustige darmen voor de hond en deze zijn niet te verkrijgen in Roemenië. Om een aantal tubes mee terug te kunnen geven hebben wij JULLIE hulp hard nodig. De kosten per tube zijn 17,95 Euro Het zou fantastisch zijn om een aantal tubes bij elkaar te krijgen?? Dus mocht u een handje willen helpen dan heel graag! Wat zoeken wij nog meer Fleece dekens ( foto 3 ) voor de honden in de opvang zowel in de Praktijk als in het Miroslova Shelter, die apart zitten i.v.m. operaties, sterilisaties etc.Wij kunnen i.v.m. met het slopen (vulling) GEEN 1 of 2 persoons dekbedden meesturen of kussens! Uiteraard zijn hondenriempjes, tuigjes, voerbakken, ontvlooi middelen trainingsmatjes ( foto 4) etc ook welkom. Helaas kunnen wij naast ons eigen werk NIET het hele land door crossen om donaties op te halen,dus wij zijn afhankelijk van de mensen die spulletjes op willen sturen of willen komen brengen.

Daarnaast is onze hulp gevraagd voor Orica 1 van de teamleden van onze transporteur die regelmatig zorgt voor onze honden tijdens transport naar Nederland. Zij komt uit Craiova en draagt zorg voor 20 honden ( foto 5 etc) Op zich niet bijzonder in Roemenië zou je denken. Maar dit zijn de oudere en getraumatiseerde honden die niet voor adoptie weg kunnen?? en zij draagt zorg voor deze honden sinds 2013 en krijgt geen hulp. Aangezien wij maar 100 kg aan donaties mee kunnen geven, willen wij voor haar in Roemenië brokken inkopen zodat ze weer even vooruit kan, 1 zak van 10 kg kost 4.50 Euro?? wat zou het mooi zijn om haar te kunnen verassen met 100 kg aan brokken. Wij hopen dat al onze Volgers ons een klein beetje willen helpen.?? Alleen samen maken wij het verschil!

Voor meer informatie kunt u een prive bericht sturen naar Support For Strays

Tikkies :

MJM Jansen 10 Euro
Mw I Grafing 10 Euro
Wilma Neijndorff - Meuleners E O 10 Euro
GJ Scheffer 45 Euro
Bloembinderij Heyendael 35 Euro

T. Bakker 10 Euro
MHJ Van Den Berk 25 Euro
Mw J Spaans 25 Euro
Frans en Diny Van Der Velden 50 Euro
Andre van Mourik 10 Euro

M K van Eik-Koning C J 45 Euro ( 100 kg Brokken voor Orica )

Restant donaties 45 Euro ( 100 kg Brokken voor Orica )

Medicatie Clinic / Shelter Canikur Pro 30 ML Emma 143. 60 Euro

Geweldig bedankt alvast bovenstaande Donateurs ??

 

 

 

09-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de Donaties van de maand MEI van de Supporters van Support For Strays ❤️ Dit zijn de kanjers die ons maandelijks ondersteunen, zodat wij samen het verschil kunnen maken voor de honden die uit erbarmelijke omstandigheden komen. Deze donaties gaan voor een gedeelte naar de organisatiekosten zodat wij kunnen blijven bestaan, naar de reis en klaarmaak kosten voor de honden waar wij GEEN adoptiebijdrage voor vragen i.v.m. medische achtergronden, leeftijd. opvangkosten, dierenartskosten in Roemenië en Nederland.
Wij willen de onderstaande Supporters dan ook weer geweldig bedanken voor jullie inzet ?? Uiteraard kunnen wij nog wat hulp gebruiken, zodat wij nog meer kunnen doen!

Donaties Mei 2019 Supporters For Support For Strays

Anoniem 4 sterilisaties 100 Euro

2 sterilisaties M K van Eijk Koning CJ ( Marion) 50 Euro

35 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie

 

20 Euro

L.A.J. De Nolf

 

15 Euro

M K van Eijk Koning CJ

Veerle De Keyser

 

10 Euro

D.M. De Rooij

T.A. Beverloo

Frans en Diny van der Velden

LC Haanen CJ

M Streefkerk

Vermeir - Laenen

 

8 Euro

Anoniem 2

5 Euro

J.A.E. Pomme - Aarts

P. Hoffmann

Hr J E Steennis ( Katja )

S.P.T.M. van Bebber

C.M van der Noort

Wilma Neijndorff

Roelof en Gerda Dam

Hr HMC van Loosbroek

 

2.50 Euro

Hr DMJ Burger

Helma

Monique Moraal

Linda Overveld

MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

04-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Wauw ???Wij hebben weer een geweldige donatie van 50 Euro binnen gekregen van Hr FTMJ Verstraeten,EMTM Verstraeten - Korsten❤️ Dankzij deze donatie zal onze teller hiermee van 21 geholpen honden naar 23 gaan voor het jaar 2019
Geweldig bedankt Fam Verstraeten - Korsten Wij hebben vandaag deze donatie overgemaakt naar onze Dierenarts(zie screenshot) Zodra de honden geholpen zijn plaatsen wij hier weer foto's van op onze tijdlijn
Sterilisatie /Castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

 

   

02-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben hem al eerder gepost op de dag dat hij gedumpt is in het Miroslava Shelter in Roemenië. Op zich niet zo bijzonder...maar wel als de stakker een open wond heeft, slecht kan zien en met een gebroken poot...?? Inmiddels gaat het goed met dit knappe kereltje en hij heeft de naam Rex gekregen. Rex is inmiddels geopereerd en hij kan aan zijn herstelperiode beginnen. Zijn leeftijd is geschat op zo'n 12 jaar en hij weegt zo'n 15 a 17 Kg. Uiteraard hopen wij in de toekomst na zijn herstelperiode een blijvend mandje te kunnen vinden voor Rex en dat hij nog kan genieten van zijn oude dag ❤️

02-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de honden die geholpen zijn d.m.v. Sterilisatie/ Castratie. ?? Dit dankzij de donatie van 50 Euro van Marion M K Van Eijk Koning Onze teller zal dan hiermee op 21 geholpen honden komen voor 2019.Geweldig bedankt Marion ??
Sterilisatie /Castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

01-06-2019

Lieve Dierenvrienden, Hoe dit heeft kunnen gebeuren weten wij niet....??
Wat wij wel weten is dat deze hond hiervan verlost moet worden, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Er wordt al enige dagen geprobeerd om contact te maken en de hond te vangen, maar het is niet alleen een zeer verwilderde hond die elk contact uit de weg gaat.Maar hij verblijft ook in een zeer groot, dicht bosgebied in ROEMENIE.. Er zijn nog 2 opties mogelijk voor deze stakker .....
Het neerschieten met een kalmeringsmiddel en met een groot team van mensen proberen te voorkomen dat hij wegschiet in het bosgebied of met een vangkooi proberen te werken en deze te bewaken wat waarschijnlijk dagen of langer zal gaan duren...Wij hopen spoedig met goed nieuws te kunnen komen

 

26-05-2019

Lieve Dierenvrienden,Ook dit weekend is het transport goed aangekomen vanuit Roemenië, dankzij de goede zorgen van onze transporteur Marius Slobozeanu en zijn team van Marco Pet Transport ❤️??
De 2 pups Mike ( een pup van Misty foto 3 ) en Vito ( foto 4) die in opvang bij onze Dierenarts Emma verbleven in Roemenië konden gelijk door naar hun gouden mandje ??
De pup Otto ( foto 5 ) is ook geadopteerd en kon de hel van het Miroslava Shelter verlaten naar zijn gouden mandje ?? Dan
hebben wij nog een pup Bounty ( foto 6 ) kunnen laten afreizen, waarvan het zusje al geadopteerd was in Roemenië, Dit dankzij de Supporters van Support For Strays die ons maandelijks ondersteunen❤️ Bounty zit in opvang bij onze Stichting en mag eerst rustig bijkomen van het transport.
Dan kon er nog een hondje dankzij de Supporters van Support For Strays afreizen naar onze Stichting. U kent haar vast nog wel het hondje Sweety ( foto 7 ) die in het Miroslava Shelter terecht was gekomen met 2 volledige gebroken achterpootjes??Zij is geopereerd en heeft pinnen en een plaatje in haar achterpootjes. Sweety die nu vrolijk bij onze Stichting rond huppelt in opvang ❤️
Wij willen
Marius Slobozeanu en zijn Team, De Supporters van Support For Strays en overige Donateurs, de opvang, de huisbezoekers, de mensen die onze berichten delen, geweldig bedanken naast onze Adoptanten voor het geven van een gouden mandje??Samen hebben wij weer het verschil kunnen maken!

23-05-2019

Enkele weken terug hadden wij Nola gepost voor herplaatsing ( rechts op foto). Nola is gisteravond herplaatst, nadat ze een weekje gelogeerd had. Zij heeft nu een maatje Vicktor ??

Wij wensen Nola Vicktor en de nieuwe baasjes veel geluk en liefde toe ??

22-05-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook deze stakker is achtergelaten in het Miroslava Shelter. Op zich niet zo bijzonder...maar wel als de stakker een open wond heeft, slecht kan zien en met een gebroken poot...?? Of de hond ergens gevonden is of dat de oud eigenaar zelf deze stakker heeft gedumpt ...zal altijd een vraagteken blijven ??

22-05-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij willen Superoma Dam Koop en Opa natuurlijk?? Geweldig bedanken voor de mega grote benche ?? die wij gisteren mochten ophalen, om te gaan gebruiken voor de Stichting bij het ophalen van de honden tijdens transport en opvang.Geweldig bedankt Superoma en Opa voor de mega grote benche en de gezelligheid??

20-05-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij willen iedereen geweldig bedanken die aan de gratis klikactie hebben meegedaan om 3600 kg aan voer bij elkaar te krijgen voor de honden in het Miroslava Shelter❤️ naast de mensen die extra hebben gedoneerd. De brokken zijn inmiddels geleverd en de eerste zakken zijn alweer op?? maar de buikjes zijn gevuld. Het was tot op de laatste minuut vreselijk spannend met de klikactie, maar ook dankzij de loterij is alles toch nog goed gekomen! Geweldig bedankt Dierenvrienden??tot de volgende klikactie, maar dan een ander Shelter...

20-05-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de honden die geholpen zijn d.m.v. Sterilisatie/ Castratie. ?? Dit dankzij een Anonieme Donateur die 100 Euro doneerde.
En naast de donatie van 50 Euro van Marion M K Van Eijk Koning Onze teller zal dan hiermee op 19 geholpen honden komen.
Geweldig bedankt Anonieme Donateur?? en Marion ??
Sterilisatie /Castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

 

         

            

                                                       

 

17-05-2019

Lieve Dierenvrienden, Het is een klein beetje feest vandaag ❤️ Wij moesten in het verleden hiervoor de schoolbanken in en soms peentjes zweten voor alle examens. Maar vandaag wordt al het harde werken beloond?? Vandaag zijn wij toegevoegd op de lijst als een van de betrouwbare Stichtingen met 5 Sterren?? Voor alle andere collega Stichtingen zie onderstaande Stichtingen. Wij willen bij deze Anikó Bakker en Ingrid Van Dam geweldig bedanken voor het opstellen van deze lijst en het bijhouden ervan. Waar steeds weer de nodige vrije uren in gaat zitten. Kanjers bedankt! ??

Stichtingen met 5 sterren

Deze Stichtingen en voldoen aan alle criteria:

  • KvK
  • UBN
  • Huisbezoek / Nazorg
  • Veiligheid
  • Sterilisatie- en Educatieprojecten in het land van herkomst

Stichting Saving Straydogs Sarajevo KVK:70110611
Stichting Modestos KVK: 69197849
Stichting Greyhounds Rescue Holland KVK: 18064480
Stichting Heart 4 Botosani Strays KVK: 66215765
Stichting Straydogs Rescue Nederland KVK: 57715467
Stichting Amor Para Perros LiefdevoorHonden KVK: 57071659

Stichting Lonely Dogs KVK: 74795589
Stichting Dutch Animal Care KVK: 57305404
Stichting Friends4Straydogs KVK: 66033772
Stichting One Of A Kind Dog   KVK: 64226360
Stichting Podencoworld Nederland KVK: 53675118
Stichting Dutch for Strays KVK: 61097799

Stichting Support for Strays KVK: 62673122

 

Stichtingen met 4 sterren

Voldoen aan de eisen behalve op de veiligheid; ze verplichten de anti ontsnapping- tuigen niet.
Er bijna dagelijks buitenlandse honden ontsnappen, het is van belang dat stichtingen goede voorlichting geven over angstige honden en daarom deze stichtingen het belang van veiligheid inzien en de veiligheidstuigjes en dubbel aanlijnen verplichten.


Stichting Honden zonder toekomst KVK:09172991
Stichting AAI KVK: 41068562
Stichting Dog Rescue Greece KVK: 55015964 Stichting Dierenbemiddeling Europa KVK: 62532057
Stichting Hobodogs KVK: 67821049
Stichting Esperanza Hoop voor Honden KVK: 52219410

Er zijn nog 2 stichting die absoluut in deze post horen: 

Stichting Dierencentrum Friesland KVK: 66591260
Stichting Hondenopvang Allround KVK: 59050810

 

Zij voldoen aan alle eisen, maar hun werk is niet zozeer import buitenlandse honden. Ze vangen in principe ieder dier in nood op. Hun werkwijze is bijzonder en afwijkend van de meeste opvangen. Bij hen belanden veel buitenlandse honden van andere stichtingen; die terugkomen uit adoptie vanwege verkeerde plaatsingen.

 

14-05-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben al vele hondjes die onder vreselijke omstandigheden zijn gevonden een Forever Home kunnen geven in het verleden. Maar of het nu ook gaat lukken voor gehandicapte Beauty ..?
Beauty hebben wij in april geplaatst op onze tijdlijn toen deze stakker net was gevonden in vreselijke pijn..?? (zie foto 1 en 2 ) Beauty mist gewoon een rechter ondergedeelte van haar voorpoot en haar linkervoetje is voor een gedeelte platgewalst??..(zie Röntgenfoto's) Wat haar is overkomen weten wij niet....Maar ze kan zich goed redden op 3 pootjes en daar gaat het om. Wat wij wel weten is dat Beauty een Forever Home nodig heeft ?? Ook met Beauty hebben wij zelf kennis mogen maken in Roemenië. Beauty is een hele vrolijke pup van zo'n 5 a 6 maanden jong die goed met andere honden kan.Maar wie wil er nu een gehandicapte hond ? Filmpjes van Beauty kunt u vinden onder deze post tussen de reacties. Voor meer informatie stuur een prive bericht naar Support For Strays. Graag delen! Ook gehandicapte hondjes verdienen een Forever Home ❤️

 

 

12-05-2019

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een prachtige Anonieme Donatie binnen gekomen van 100 Euro om weer 4 honden te laten helpen met sterilisatie/castratie?? Vandaag hebben wij deze Anonieme Donatie overgemaakt

( zie screenshot)
Dit naast de donatie van 50 Euro van Marion M K Van Eijk Koning CJ die wij al eerder hadden overgemaakt. Onze teller zal dan hiermee op 19 geholpen honden komen.
Geweldig bedankt alvast Anonieme Donateur?? en Marion❤️
Sterilisatie /Castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!Zodra alle foto's van de 6 geholpen honden binnen zijn posten wij deze op onze tijdlijn.

10-05-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij willen IEDEREEN onwijs geweldig bedanken ??die de laatste dagen mee hebben geholpen met klikken en delen en EXTRA brokken hebben gedoneerd om het doel 3600 kg aan brokken bij elkaar te krijgen voor de Miroslava honden.Voor de donaties die bij ons zijn binnen gekomen zie screenshot. In het bijzonder wil wij Wilma Neijndorff, geweldig bedanken die ook haar Payal voor haar bekenden ook beschikbaar hebben gesteld om extra te kunnen doneren samen met de fantastische mensen zoals Jamie Luna en Lydia Pattyn die op het laatste moment nog een Loterij op touw wisten te zetten, toen het bijna mis dreigde te gaan??en het leek of wij het target niet zouden halen.
Uiteraard bedanken wij ook de mensen van Association Wof uit Frankrijk /België die dit alles op touw hebben gezet en alle klikkers en volgers daar, om samen tot dit prachtige resultaat te mogen komen ??
Maar Ow ...wat een stress ?? de tijd zien wegtikken in de laatste seconde ...en JAAAAAAAAAAA het is toch gelukt ❤️ Wij hebben hier even een traantje van geluk laten vallen...Misschien omdat wij zelf kortgeleden kennis hebben gemaakt met de honden uit Miroslava Shelter en weten hoe hard hier hulp nodig is.GEWELDIG BEDANKt, alle klikkers, delers, donateurs, adoptanten,volgers ?? Samen hebben wij het verschil kunnen maken!

02-05-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de Supporters die ons maandelijks ondersteunen❤️ zodat wij steeds opnieuw ons kunnen blijven inzetten voor de dieren die in erbarmelijke omstandigheden moeten zien te overleven straat of verblijven dag in en uit achter de tralies in het Miroslava Shelter. Geweldig bedankt Supporters van Support For Strays?? Dankzij JULLIE kunnen wij samen net het kleine verschil maken! Op 27 April hebben wij weer 70 Euro overgemaakt ( zie screenshot) om alle pups van het moedertje Jenna, die bij ons ter adoptie staat en nog met haar pups in het Miroslava Shelter zit te laten enten. De pups moeten eerst alle entingen hebben doorlopen voor ze ter adoptie kunnen. Dus u kunt nog GEEN pups reserveren?? De pups lijken groot op de foto..dankzij ons inzoomen, maar het zijn nog echt kleine beertjes??Wij hebben zelf alle pups mogen knuffelen tijdens onze reis ...en ze zijn geweldig lief??net als moeder Jenna. Geweldig bedankt Supporters van Support For Strays ❤️

 

Donaties April 2019 Supporters For Support For Strays

2 sterilisaties M K van Eijk Koning CJ ( Marion) 50 Euro

35 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie

 

20 Euro
L.A.J. De Nolf

 

15 Euro
Monique Moraal

M K van Eijk Koning CJ

Veerle De Keyser

 

10 Euro
T.A. Beverloo

D.M. De Rooij

M Streefkerk

Frans en Diny van der Velden

Vermeir - Laenen

LC Haanen CJ

 

5 Euro
J.A.E. Pomme - Aarts

P. Hoffmann

S.P.T.M. van Bebber

C.M van der Noort

Hr HMC van Loosbroek

Wilma Neijndorff

Roelof en Gerda Dam

Hr J E Steennis ( Katja )

 

2.50 Euro
Helma

Monique Moraal

MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

Mw B M Wessels ( Namens Wolffie)

Linda Overveld

 

28-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Update HOPE! Het gaat naar omstandigheden goed met het hondje Hope die wij tijdens onze laatste dag van onze reis op weg naar het vliegveld gered hebben van een drukke straat... waar iedereen aan haar voorbijging ?? Geweldig bedankt onderstaande donateurs?? Dankzij jullie kunnen wij Hope alles geven wat ze nodig heeft en hebben wij haar donaties overgemaakt ( zie screenshots )De bloeduitslagen van haar zijn eigenlijk best wel goed te noemen, gezien de staat waarin Hope verkeerde.
Maar haar Röntgenfoto's zijn daartegenover slecht te noemen en waar niets meer aan gedaan kan worden Artrose, ziekte aan hoor wervels, blaas vergroot, problemen met de darmen, vol tumoren etc. Inmiddels is haar achterpootje waarvan ze een gedeelte miste geamputeerd en is zij tevens geopereerd aan haar tumoren. Voor nu eet ze goed, en ze huppelt alweer in het rond in de speciale opvang  Let vooral op haar kwispelende staartje in de video's die wij onder deze post gaan plaatsen. Hope's leeftijd is geschat op zo'n 12 jaar en eigenlijk hebben wij al een gouden mandje❤️ voor haar. Maar de vraag is of ze ooit kan afreizen i.v.m. haar gezondheid ?? Voor nu wensen wij en Hope iedereen nog een hele fijne zondag toe?? En nogmaals onderstaande Donateurs geweldig bedankt! ??Dankzij jullie is ze nu pijnvrij, hoeft ze niet meer te lijden, wordt ze niet meer weggejaagd door haar uiterlijk op straat, geen honger meer...Video's van Hope kunt u vinden onder deze post tussen de reacties op Facebook.

Donaties hondje Hope:

Anoniem 250 Euro
C. M. van der Noort 10 Euro
Anoniem 250 Euro
Mw M D Stappenbeld en/ of Hr A A van Leeuwen 25 Euro
Sabrina van Vliet 75,00 Euro
M K van Eijk -Koning CJ 25 Euro
Velden F Van Der en/of Velden Jansen B.J Van Der 25 Euro
Jos Aarts (Verkoop wagentje) 26 Euro

   

              

28-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een prachtige Donatie binnen gekomen van 50 Euro van Marion M K Van Eijk Koning CJ om weer 2 honden te helpen met Sterilisatie.Deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt ( zie screenshot) Onze teller zal dan hiermee op 15 geholpen honden komen❤️ Geweldig bedankt alvast Marion ????
Sterilisatie /Castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

24-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit oma'tje van 14 jaar heeft u al voorbij zien komen in een van onze posten, tijdens onze reis naar Roemenië. Zij had een baasje in Roemenië die niet voor haar zorgde en liet haar aan haar lot over op straat. Bij een plaatselijke kroeg kreeg ze wel eens te eten.. Maar werd daar ook door Gipsy's uit de omgeving weggejaagd en kreeg zelfs klappen..??Steeds keerde dit oudje terug..in de hoop wat te kunnen eten.. Een voor ons bekende Foster nam haar in huis..en nu verblijft ze in de Dierenkliniek bij onze Dierenarts Emma. Voor dit oudje nooit geen honger meer en klappen...Zij is GERESERVEERD en kan in Juni afreizen, naar Nederland naar een geweldige Dierenvriendin van ons?? Die al 2 hondjes heeft geadopteerd via onze Stichting. Oma'tje heeft nu de naam Sally gekregen ❤️ Voor dit soort berichten werken wij als team vrijwillig 7 dagen per week naast ons werk en huishouden. Hier doen wij het allemaal voor. Juist de oudjes en gehandicapte hondjes verdienen een laatste Forever Home ??

20-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook vandaag is het transport weer veilig aangekomen vanuit Roemenië?? dankzij de goede zorgen van de transporteur Marius Slobozeanu en zijn team ??
Wij hadden zelf al kennis gemaakt in Roemenië met al deze kanjers. Ook het blinde hondje Bobby ( foto 1) mocht vandaag naar zijn Forever Home reizen en hebben wij Misty ( foto 2 ) kunnen laten afreizen dankzij de Supporters van Support voor Strays die ons maandelijks ondersteunen en andere donateurs (reis Roemenië) Zodat Misty geen dag langer achter de tralies haar leven moet slijten dan nodig is, zij was immers reis klaar! Misty zit nu in opvang bij mij ??( Karin) omdat er geen juiste foster zich gemeld heeft??Jammer anders hadden wij er 2 kunnen laten afreizen... Misty zoekt dus nog haar Forever Home!
Wij wensen alle adoptanten heel veel geluk en plezier toe met jullie kanjers?? Ze zijn zo lief??

20-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Op Woensdag 17 april hebben wij 250 Euro overgemaakt ( zie screenshot) om 10 honden en lang zitters die in het Miroslava Shelter verblijven opnieuw te enten zodat deze beschermd blijven tegen ziektes. Ook de nieuwe honden die binnen worden gebracht zullen direct geënt worden en gesteriliseerd/gecastreerd en dit allemaal dankzij JULLIE donaties. Geweldig bedankt Supporters van Support For Strays en Donateurs ?? De eerste 2 grote honden op de foto zijn nu geholpen. Dus wij hebben er nog 8 tegoed. Daarnaast hebben wij nog 4 sterilisaties gedaan van 4 leuke kruimels ❤️ Ons motto beter voorkomen dan genezen ??

 

18-04-2019

Lieve Dierenvrienden, UPDATE Hope!! Het gaat goed met het hondje Hope die wij in veiligheid hebben gebracht van een drukke straat op weg naar het vliegveld. Hope is een van de extreem zware patiënten die wij hebben gehad in het verleden. Godzijdank reden wij door omstandigheden te laat weg uit het Miroslava Shelter en zagen wij haar...slepend over straat?? Als wij gewoon op tijd waren vertrokken hadden wij haar waarschijnlijk gemist...
Hope had zo'n vreselijke honger dat zij per ongelijk onze vingers meenam met de broodjes vlees die wij gekocht hebben op de luchthaven...het was echt hartverscheurend om haar te zien schrokken..??
Hope is inmiddels onderzocht en wij weten dat zij op leeftijd is minimaal 10 jaar ...zij mist een gedeelte van haar poot en een voetje..Daarnaast heeft ze meerdere tumoren, zoals je op een van de foto's kunt zien zit er ook een gat in haar lijf..Ook dit is een Tumor. Daarnaast heeft Hope Mange Dit is een ernstig huidprobleem en haar pootjes voelde ook steenkoud aan, door onze broek heen opschoot in de auto. Maar uit ervaring weten wij dat dit huidprobleem goed op te lossen is.Daar hoeven wij ons geen zorgen over te maken.. Hope krijgt nu eerst ruimte om bij te komen..daarna zal er gestart worden met bloedtesten om te kijken hoe haar organen zijn..voor ze geopereerd kan worden aan haar tumoren.
Er zijn op dit moment al wat donaties binnen gekomen voor haar, maar er is nog steeds hulp nodig om haar alles te geven wat zij nodig heeft. Deze donaties gaan wij uiteraard nog vermelden..Maar eerst moeten wij nog de koffer uitpakken?? en zijn wij al druk met de gereserveerde hondjes en het transport hiervan??

17-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Vanmorgen zijn we druk geweest in het Miroslava Shelter, ook zijn erg gesprekken geweest met een soort van Roemeense NVWA...en moesten wij racen naar het vliegveld om op tijd te komen...Maar onderweg naar het vliegveld zagen wij een extreem mager hondje met een half pootje strompelen .. huilend ?? hebben wij dit oudere hondje meegenomen in onze auto...Dit betreft een hondje in zeer slechte staat met Tumoren, vel over been ...die de helft van haar pootje mist ?? met ernstige huidproblemen..op de luchthaven hebben wij 2 luxe broodjes gekocht voor deze stakker, Ze had zo n vreselijk honger ... Gelukkig waren wij te laat op weg naar het vliegveld, dit moest gewoon zo zijn..Emma onze Dierenarts brengt haar nu naar de kliniek..Wij gaan dit meisje Hope noemen??En wij hebben echt jullie hulp om haar alles te kunnen geven voor haar zoals operaties, medicatie etc...Filmpjes etc zullen wij later plaatsen van haar ...Lieve Hope wij gaan jou helpen....hou vol!

17-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Het vriendelijke reutje wat wij deze week in veiligheid hebben gebracht van de straat en waarvoor wij een naam zochten hebben wij inmiddels al gecastreerd.Wij hebben hem de naam Teddy gegeven, Deze naam kwam naar voren bij de reacties in onze oproep?? Teddy zijn leeftijd is geschat tussen de 1.5 en 2 jaar en hij zoekt zijn Forever Home. Hij kan goed met andere honden en katten voor meer info stuur een prive bericht naar Support For Strays. Filmpjes aanwezig.

     

16-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Een geweldige lieve dierenvriendin van ons doneerde de laatste 100 Euro (zie screenshot) die nog voldaan moest worden voor het hondje Sweety in het Miroslava Shelter voor haar operaties aan beide achterbenen. Supperrrr bedankt anonieme donateur ??

 

15-04-2019

Lieve Dierenvrienden, vanmiddag hebben wij de honden van het Miroslava Shelter bezocht waar gisteren ook onze bestelde brokken van 1000 Kg zijn binnen gekomen??En dit dankzij JULLIE donaties! Geweldig bedankt Donateurs! ?? Er zitten zoveel lieve knuffelbare honden in het Shelter die daar gedumpt zijn door hun eigenaar of gevangen zij door de hondenvangers op straat?? hartverscheurend om te zien dat er steeds door frustraties onderling gevechten ontstaan...i.v.m.te weinig ruimte en de honden hun energie niet kwijt kunnen...ook is er geen goede plaats om de honden in quarantaine op te vangen....zoals zieke pups, honden die operaties hebben ondergaan...Daar moet echt een oplossing voor komen...??Wij plaatsen vanavond nog een klein filmpje van de Miroslava honden op onze fcebook pagina

   

15-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij waren vanmorgen alweer vroeg op weg om 5 pups op te halen bij een foster die nu zo n 6 maanden zijn, waar ook het verlamde moedertje verblijft ..(foto 1 naast het hok) het het moedertje gaat het superrr en ze rent alweer rond. Maar is door vreemden nog steeds niet benaderbaar. Op de heenweg kwamen wij een verloren maar heel vriendelijk reutje tegen vol teken...?? zijn leeftijd is geschat tussen 1.5 a 2 jaar en hij weegt zo.n geschatte 12 kg. Ook dit kereltje is nu veilig....en zal ter adoptie komen??Wie weet er nog een leuke naam voor dit kereltje...? Ook de 5 pups van 6 maanden jong zijn ter adoptie..Naast het kleine bruine oma tje die een leeftijd heeft van 14 jaar...en op straat mishandeld is geweest door bezoekers aan een plaatselijke kroeg...??Maar of wij daar nog een huisje voor vinden gezien haar leeftijd...

14-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Vandaag rond 17.00 uur hebben wij het sterilisatieproject kunnen afsluiten ...Maar dan wel met tranen in onze ogen...??De ene laatste hond van zo'n ruim 50 Kg was aangeboden door de eigenaar....die vertelde even dat de hond een Tumor bij zich droeg...?? van maar liefst 1 Kg. Hoelang loopt deze stakker daar al mee... de pijn moet onvoorstelbaar zijn geweest ...Uiteraard is deze hond geholpen met een operatie. En dan komt er een hondje op tafel die bij een andere Dierenarts is gesteriliseerd...maar de helft vergeten is ??Dit naast veel zwangere poezen die de revue passeerde...?? Dit gaf alles zo veel extra werk. Er zijn nu 101 dieren totaal geholpen in 2 dagen...Wij hebben nu nog een behoorlijke auto rit van zo n 3.5 uur voor de boeg naar Iasi over niet al te beste wegen..en proberen onze gedachte te verzetten met zicht op de bergen ..

   

14-04-2019

Vanmorgen zijn wij begonnen in het Shelter Vatra Dornei.Ook hier zijn wat honden gesteriliseerd??Op dit moment is hier een fantastisch ander team uit Nederland aanwezig en begonnen met de bouw van nieuwe kennels voor de honden. Wij hebben echter naast deze prachtige foto alleen filmpjes gemaakt, deze staan op onze onze facebook pagina.

13-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Vanmorgen zijn wij om 8 uur van start gegaan in de plaats Vatra Dornei in Roemenie i.v.m. een groot Sterilisatie/Castratie project van zo'n 100 Dieren in 2 dagen Dit is echt de enige manier om het honden en puppy leed te voorkomen...??Wat wij vandaag hebben gezien, is dat er ontzettend veel poezen zwanger waren...??Vreselijk...maar vandaag is er weer zo ontzettend veel leed voorkomen door dit project en het kunnen voorkomen van nieuwe puppys en kittens??...vanavond om 20.15 uur is de laatste kat geholpen nummer 59 ...Het was een lange, maar ook een leerzame dag? Op naar morgen....

12-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Ik mocht vandaag een fantastisch Lief hondje ontmoeten in het Miroslava Shelter??Zij heeft de naam Sweety gekregen en haar verhaal is verschrikkelijk droevig??...Sweety is zwaargewond in het Shelter terecht gekomen...zij kon niet staan of lopen... beide achterpootjes waren volledig gebroken...inmiddels heeft Sweety een operatie ondergaan, waarvan de kosten boven de 500 Euro zijn opgelopen. Hiervan is door de meiden van het Shelter 400 Euro reeds voldaan d.m.v. binnen gekomen donaties. Wij zullen het laatste stukje van 100 Euro bijdragen van haar operatie.Sweety haar leeftijd wordt geschat tussen de 3 en 5 jaar en zij is zo geweldig lief vriendelijk en vrolijk?? ..zo onvoorstelbaar na wat zij allemaal heeft meegemaakt ....Sweety zal nog zo n 2 maanden in het Shelter moeten verblijven voor haar herstel...en wij hopen dat wij tegen die tijd een gepast Forever Home kunnen vinden voor haar ??

 

 

12-04-2019

Lieve Dierenvrienden, vandaag waren wij voor een kort bezoek in het Miroslava Shelter.Omdat wij vanavond alweer onze koffer moeten gaan inpakken om voor 2 dagen weer op reis te gaan naar de plaats Vatra dornei in Roemenië. Dit voor een sterilisatie/ castratieproject van zo n gemiddeld 100 honden en katten binnen 2 dagen?? Maandag zullen wij weer terugkeren naar de honden van het Mini Shelter en het Miroslava Shelter

11-04-2019

Lieve Dierenvrienden, De meeste katten die worden aangeboden voor Sterilisatie/Castratie worden gevangen in een zak (zie foto 1) door de eigenaren en / of Fosters of vinders in een katten benche gestopt...makkelijk vangen heet dat....Zoals je ook veel bij gedumpte pups ziet..Maar of ze daar zo blij mee zijn... ?? Een knap klein gezelschap's hond wordt afgezet door het baasje...Maar deze is zeker niet voor voor de poes en zonder handschoenen aan te pakken....??Gisteren avond zijn wij na een telefoontje opzoek gegaan naar een zieke zwerfhond op straat...hij verbleef op een soort van grote binnenplaats in de stad Iasi...De meldster van deze hond zorgt daar voor meerdere straathonden...en er zijn zelfs hondenhuisjes neergezet op de voeder en waterplaatsen ...wij zijn wel enkele andere zwerf honden tegen gekomen ...Maar helaas niet het mannetje waar het om gaat...?? Inmiddels is het hard gaan regen...Wij hopen dat hij een goede schuilplek heeft gevonden ...

 

11-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Deze morgen zijn wij begonnen met het voeren en schoonmaken van de hokken van de honden die in prive opvang verblijven in het kleine mini Shelter van Emma??Dit kleine Shelter bied onderdak aan toch zo n 10 honden en katten. En wat voor knappe snoetjes troffen wij daar toch aan...??Ze zijn zo knap het kleine bruintje is een teefje de witte is een reutje maar nog niet voor adoptie i.v.m. dat ze nog niet volledig geënt zijn. Deze schatjes kunnen gaan uitgroeien tot zo n 10 Kg. In de Dierenkliniek aangekomen konden er gelijk honden en katten op transport waaronder de zwarte knuffelbeer Atlas, hij heeft eindelijk een baasje gevonden?? Vandaag zijn er alleen al 7 katten en 1 hond geholpen d.m.v. sterilisatie / castratie bijna alle katten waren zwanger

09-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Het is zover de reis naar onze Dierenarts Emma in Roemenië kan beginnen!?? Karin zal alle gereserveerde honden voor Nederland vast voor knuffelen??Wij hebben op 8 april alvast 450 Euro overgeboekt ( zie screenshot) van de binnengekomen donaties voor 1000 kg aan brokken voor de gem. 250 honden in het Miroslava Shelter , zodat wij zelf aanwezig zijn als de brokken worden geleverd Geweldig bedankt alle Supporters van Support for Strays en andere donateurs die dit mogelijk gemaakt hebben voor de honden die dag en nacht moeten verblijven achter de tralies. Jullie zijn kanjers ❤️ Voor nu slaap lekkerrr allemaal nog vanuit Nederland??

 

06-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Update Opa'tje Ben !
Jullie kennen allemaal de vreselijke beelden van het Opa'tje Ben die op straat door meerder honden zwaar toegetakeld is geweest en geen hulp kreeg! Dat heeft hij wel gekregen dankzij onze Dierenarts Emma in Roemenië en er is alles op alles gezet om zijn leven te redden, mede dankzij onze donateurs! Ben is naast zijn geschatte leeftijd van 10 a 12 jaar helaas doof geworden en blind aan 1 oog door de aanval en kamt met nog wat gezondheidsproblemen die onder controle worden gehouden. Ben gaat de andere honden liever uit de weg en vult zijn dag met lekkerrr eten en slapen. Maar hij geniet nog elke dag van zijn wandelingen?? Wij wensen iedereen nog een fijn weekend en een poot van Opa 'tje Ben ❤️

   

04-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Het is bijna zover!
Onze vrijwilligster Karin van Support For Strays zal volgende week namens de Stichting afreizen naar onze Dierenarts Emma in Roemenië om daar spoedhulp te gaan bieden aan de honden van de straat en in het Miroslava Shelter. Er staat veel op het programma!??Ook gaan wij rond de tafel om te kijken hoe wij als Stichting in de toekomst meer kunnen gaan betekenen voor de honden die in erbarmelijke omstandigheden moeten verblijven dag in en uit achter de tralies en ook de honden die zijn gedumpt op straat die hulp nodig hebben. Het belangrijkste zijn hierbij de sterilisaties/castraties Uiteraard kunt u ons elke dag volgen hier via Support For Strays.

Wij willen JULLIE bij deze geweldig bedanken!?? De Supporters van Support For Strays die ons maandelijks ondersteunen en alle ander Dierenvrienden die hebben gedoneerd voor de honden in Roemenië.

Op dit moment hebben wij 1.262,50 Euro te besteden (zie screenshot en onderstaande donaties) aan spoed hulp voor de honden in Roemenië. Hiervan zal 450 Euro naar het Miroslava Shelter gaan om 1000 kg brokken in te slaan, zodat alle gem. 250 honden en pups die er verblijven achter de tralies te voorzien van extra brokken zodat er weer voldoende voor elk hond te eten is.

Wij hebben dan nog zo’n 812,50 Euro over dus zo’n 100 Euro per dag om spoedhulp te bieden aan zwervers van de straat of uit het Shelter. Uiteraard zullen wij ook keuzes moeten maken met pijn in ons hart en tranen in onze ogen…

Als de helft van onze 4.686 volgers van onze pagina1 Euro zouden storten zouden wij zoveel meer kunnen betekenen. Dus mocht u nog een handje willen helpen ?

Tikkies lopen bij ons vast! Dus heel graag per bank:

Support For Strays : "reis Roemenië April"

NL 18 ABNA 0468 1259 22 Bic Nummer : ABNA NL 2A

Donateurs :
Hr M W J Martens en of Mw D Monster 10
EuroAnita Mulder 20 Euro
Hr Jonkers en of Mw I Waasdorp 10 Euro
Melanie Padberg 10 Euro
L. Cornelissen 5 Euro
Wilma Neijndorff 15 Euro
Klomp C A 15 Euro
Henny Kamphuis 15 Euro
Ilse van de Wijngaart 25 Euro
Mw T Teunissen 10 Euro
Nicole Timmermans 4 Euro
Mw J Spaans 20 Euro
M.E.C. Possen-Wolffs EO.NL 2.50 Euro
C.M. van der Noort 10 Euro
Harold van Loosbroek 50 Euro
Frans en Diny van de Velden 25 Euro
Hr H A L M Hell en/of. Mw E H G M Hell- Sluytman 15 Euro
Anoniem 30 Euro
Mw P R Eilander 5 Euro
M K Van Eijk Koning CJ 25 Euro
D van der Hulst 10 Euro
J Stobbe Lunge 50 Euro
W.C.T. Ras 5 Euro
Mw W J Onink 5 Euro
Mw. A Wagensveld 25 Euro
L.A.J. De Nolf 25 Euro
Mw M H Haanraadts 5 Euro
Kelly Bartels 5 Euro
Beth Bartels 5 Euro
Anoniem 10 Euro
G.F.M.Pepers 10 Euro
Mw S van Genderen 20 Euro
W.C.T. Ras 5 Euro
Mw M J G Hummel- Berben en/of. Hr G H L Hummel 15 Euro
Mw MCA Beerens 10 Euro
Linda Overveld 10 Euro
Christel Houben 20 Euro
M.A. Heuvelman 10 Euro
Mej R J Eilander 5 Euro
IE Roefs 1 Euro
Annelies De Cock 5 Euro
Mej S T Gustafsson 5 Euro
Mw W C J Kuipers 20 Euro
Mw LP Akkerboom 10 Euro

Claudine Vlerick 75 Euro
Anoniem 100 Euro
Yvonne Choi 50 Euro
Gaby De Brabander 10 Euro
M K van Eik Koning CJ 30 Euro
Hr F V van Waart en. Mw E M Waart- Koperdraat 10 Euro
Loonen Eman M en/of Loonen DRJ 10 Euro
Bosch R P H M V/D en /of Vos R 15 Euro

Claudine Vlerick 50 Euro
S.P.T.M. van Bebber 150 Euro
Veerle De Keyser 100 Euro
J.A.E. Pomme –Aarts 50 Euro

Totaal : 1.262.50

 

Per 04-04- 2019

C.M van der Noort 10 Euro
W E van Dorssen 56 Euro ( Alvast Gefeliciteerd ??)
Anoniem 2 6 Euro
M.E.C. Possen- Wolffs eo 5 Euro

 

 

03-04-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben al vele hondjes die onder vreselijke omstandigheden zijn gevonden een Forever Home kunnen geven in het verleden. Van het hondje Mitch die door het eigen baasje over het asfalt is gesleept achter de paardenkar honderden meters....en de beelden daarvan werden uitgezonden op televisie. Hondjes waarvan de pootjes geamputeerd moesten worden, hondjes met 1 oogje..en Chrisje die wij in coma hebben laten overbrengen naar onze Dierenarts Emma een rit van zo'n 12 uur etc. Allen zijn liefdevol geadopteerd door geweldige baasjes ?
En zo ook nu weer..Deze stakker een gevonden pup van zo'n 4 a 5 maanden mist gewoon een rechter ondergedeelte van zijn voorpoot en zijn linkervoetje is voor een gedeelte platgewalst??.(zie Röntgenfoto's)Wat zeker is dat snoetje met onwijs veel pijn heeft gekropen en wie weet voor hoelang ? Wat haar is overkomen weten wij niet....Maar ze is nu veilig in opvang bij onze Dierenarts Emma en ze krijgt pijnmedicatie. Daar zullen ze er alles aan doen om in ieder geval het plat gewalste pootje te kunnen redden van een infectie....

30-03-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook vandaag is het transport vanuit Roemenië weer goed aangekomen dankzij Marius Slobozeanu en zijn team van Marco Pet transport ❤️
Met ook dit keer weer bijzondere lieve hondjes Waaronder verlegen Pipi die niet gewenst was in Roemenië en waar het baasje niet meer voor haar kon zorgen. Het hondje Barlo die eindelijk kon afreizen na zijn herstelperiode van zijn poot amputatie, deze was volledig platgereden en het Kleine hondje Muffin met maar 1 oogje. Deze hondjes hebben allemaal 1 ding gemeen..Deze snoetjes krijgen allemaal geweldige, lieve baasjes ❤️ Wij wensen onze adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers?

29-03-2019

Lieve Dierenvrienden, UPDATE LUCKY! Lucky is een reutje van 7 maanden jong en is verlamd gevonden in een greppel...Gezien de röntgenfoto's die gemaakt zijn is zijn rug gebroken.... ? Lucky is inmiddels succesvol geopereerd in Boekarest zodat hij pijn vrij door het leven kan gaan. Lucky zal volgende week weer naar onze Dierenarts Emma in opvang gaan.
De kans dat Lucky ooit weer zal kunnen gaan lopen is zeer gering.....Maar uit eigen ervaring/verzorging weten wij dat eventuele rolstoel hondjes ook heel vrolijk en happy door het leven kunnen gaan ??Lucky nog even volhouden, wij komen je zelf plat knuffelen over ruim 10 dagen.

Donaties Lucky :

Jolijn Van Der Sande 10 Euro
Henny Kamphuis 20 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs ?

28-03-2019

Lieve Dierenvrienden, Als er iemand heel erg veel pech heeft dan is dat dit 12 jarige hondje Bobby wel ...Hij is Gedumpt door de eigenaren in het Miroslava Shelter omdat hij niet meer kon zien??...jaja u leest het goed 12 jaar en BLIND gedumpt worden in het Shelter tussen all grote honden....door je eigen baasjes !
Bobby is een lief kereltje van zo'n 8 a 9 kg en hij verblijft nu in opvang bij onze Dierenarts Emma. Hij kan goed samen met andere honden en katten.??Wij zoeken voo
r Bobby een rustig huisje, waar niet elke keer de meubels worden verzet en waar hij nog even kan genieten van zijn oude dag ❤️ Dus geen huis met jonge spelende kinderen of pups. Uiteraard zal Bobby tijd nodig hebben om te wennen en om alles te kunnen vinden....Wie geeft Bobby zijn laatste Forever Home ? Graag delen voor Bobby!! Een filmpje van Bobby kunt u vinden onder deze post tussen de reacties op facebook.

 

28-03-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook aankomende maand ziet het er niet naar uit dat wij terug transport krijgen naar onze Dierenarts in Roemenië puur omdat de transporteurs met goederen niet terug rijden naar Iasi. Dus wij zijn vandaag weer even bij Suus spulletjes wezen brengen naar het Huis voor Dieren in Hengelo o.v. Dankzij de donatie van Jos Aarts ??Wij hebben natuurlijk ook weer heerlijk geknuffeld met hele bijzondere hondjes die daar worden opgevangen, van piepjonge tot bejaard, blind, geopereerd met handicap uit Nederland/België t/m het Buitenland aan toe. Bij Suus in het Huis voor Dieren worden ze zonder vooroordeel met alle liefde ontvangen en verzorgd ❤️ Lieve Dierenvrienden, Ook het Huis voor Dieren kunt u hier vinden op facebook en natuurlijk kunnen zij ook jullie ondersteuning en likes gebruiken.

   

24-03-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de volgende 4 kanjers die weer geholpen zijn door een fantastische Anonieme Donateur, om weer 4 honden te helpen met sterilisatie/castratie ?? De teller staat nu op 13 geholpen honden dit jaar met deze Anonieme Donatie ❤️ Geweldig bedankt Anonieme Donateur ??
Sterilisatie /castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

18-03-2019

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een fantastische Anonieme Donatie binnen gekomen om weer 4 honden te helpen met sterilisatie/castratie ?? De teller staat nu op 9 geholpen honden en met deze Anonieme Donatie zal de teller op 13 geholpen honden komen. Wij hebben deze donatie gisteren al overgemaakt naar onze Dierenarts Emma ❤️ Geweldig bedankt Anonieme Donateur ??
Sterilisatie /castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

10-03-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook dit regenachtige weekend is het transport weer goed aangekomen uit Roemenië ?? Dit dankzij de goede zorgen van onze transporteur Ciprian Florin en onze vrijwilligster@Ilse van de Wijngaart van Team Brabant.Wij wensen de adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers❤️ en Ilse geweldig bedankt weer toppie gedaan.

 

10-03-2019

Lieve Dierenvrienden, En dit zijn de 2 geholpen honden dankzij de prachtige donatie van M K Van Eik Konink ?? De teller staat nu op 9 geholpen honden d.m.v. sterilisatie/castratie. Geweldig bedankt Marion ??

Sterilisatie /castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

09-03-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de kanjers de Supporters van Support For Strays ??Dankzij deze geweldige onderstaande Donateurs kunnen wij ons prachtige werk blijven doen Geweldig bedankt Kanjers! ??

Donaties Februari 2019 Supporters van Support For Strays
( Dit zijn niet de donaties voor de reis April Roemenië)

 

M K Van Eijk Koning CJ 2 sterilisaties 50 Euro


HJ De Rover CJ 50 Euro ( Emma)

L.A.J. De Nolf 20 Euro

Maria Klerx 7 Euro

Cindy Pieters 30 Euro

M K Van Eijk Koning CJ 15 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie 35 Euro


5 Euro

S.P.T.M. van Bebber

C.M van der Noort

Hr J E Steennis ( Katja )

Hr HMC van Loosbroek

Wilma Neijndorff

Frans en Diny van der Velden

Roelof en Gerda Dam


10 Euro

D.M. De Rooij

Veerle De Keyser

C.M. van der Noort

LC Haanen CJ

Vermeir - Laenen

T.A. Beverloo


2.50 Euro

Helma

Linda Overveld

Monique Moraal

MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

 

24-02-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook onze Didi heeft inmiddels haar gouden mandje gevonden bij geweldige lieve baasjes ❤️zij geniet al volop van alle aandacht?? Wij wensen de adoptanten en Didi heel veel geluk en plezier toe??

 

20-02-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer een prachtige donatie binnen gekregen om weer 2 honden te kunnen laten steriliseren?? Deze donatie komt van M K Van Eik Koning en hebben wij vandaag over gemaakt naar onze Dierenarts ( zie screenshot). De teller staat nu op 7 geholpen honden d.m.v. sterilisatie/castratie en zal met deze donatie op 9 geholpen honden komen.❤️ Geweldig bedankt Marion ??

Sterilisatie /castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

16-02-2019

Lieve Dierenvrienden, Het is vandaag en morgen feest ?? u kent vast allemaal de hond Wolffie die ons Logo is geworden van onze Stichting Support For Strays. Hij kwam met transport aan in Nederland zonder enige voorgeschiedenis op 16 Februari 2014 ❤️ Het was wel even schrikken toen wij zijn afgesneden oor zagen, wat wij niet van te voren wisten??Gelukkig is er heel veel veranderd in deze jaren.Het plezier en de liefde die Wolffie ons bracht?? Deed ons verdiepen in het leed van de Buitenlandse honden en wij gingen zelf in Roemenië kijken wat zich daar allemaal afspeelde en wij hebben daar te veel leed gezien...?? De honden die in erbarmelijke omstandigheden moesten verblijven 24 uur per dag zonder hulp 7 dagen per week achter de tralies, gewonde en aangereden/verlamde honden,honden die vergiftigd waren en stierven aan een vreselijke dood. Pups die onze armen stierven en dan de honden gevechten in de Shelters waar wij tussen stonden.. Wij kwamen als een ander mens naar Nederland terug met een Missie! Wij zijn toen direct aan het werk gegaan! Morgen bestaan wij officieel als Stichting per 17-02- 2015 precies 4 jaar ?? Dit dankzij onze "krullebol" Wolffie waar het allemaal mee begon. 

 

Wij gaan in April 2019 weer naar Roemenië om te bespreken hoe wij onze Dierenarts Emma en de 250 honden die in het Miroslava Shelter verblijven, nog beter kunnen gaan helpen in de toekomst. Er is nu zo'n 612.50 Euro aan donaties binnen gekomen om daar te besteden. 450 Euro is al gereserveerd voor 1000 kg aan brokken voor het Miroslava Shelter, de honden kunnen dan 14 dagen weer goed eten. Maar wij hebben MEER hulp nodig! Om honden die wij vinden op straat niet te hoeven achterlaten..omdat er geen budget is. Wij hopen dat jullie ons nog een handje willen helpen d.m.v kleine donatie dit feestweekend??Dit kan o.v.m. reis april Roemenië.

Support For Strays

NL18 ABNA 0468 1259 22 / Bicnr : ABNANL2A

612.50 Euro
Claudine Vlerick 75 Euro
Anoniem 100 Euro

Yvonne Choi 50 Euro
Ga
by De Brabander 10 Euro

Totaal : 847.50 Euro

Daarnaast willen wij graag al onze Supporters For Strays, adoptanten, donateurs, huisbezoekers en mensen die onze berichten delen bedanken voor jullie vertrouwen in ons de afgelopen jaren ??

 

14-02-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de laatste 3 kanjers ( eerste 3 foto's) die geholpen zijn?? Dus de teller staat nu op 7 geholpen honden d.m.v. sterilisatie/castratie. Waaronder knappe Elsa ( foto 1 ) die nog een Forever Home zoekt.❤️ Onderstaande Donateurs jullie zijn Kanjers!?? Geweldig bedankt!

Donateurs :
Wagenaar M L en /of Smit R 1 sterilisatie
Anoniem 4 Sterilisaties
M K Van Eik Koning CJ 2 sterilisaties

Sterilisatie /castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

10-02-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de eerst 4 van de 7 honden die gesteriliseerd zijn dit jaar ?? Dus wij hebben nog 3 sterilisaties te goed! Maar uiteraard gaat het werk in de kliniek voor, dus wij wachten nog op de overige 3. Dan zal de teller op 7 geholpen honden komen. een geweldige start voor het nieuwe jaar ?? Onderstaande Donateurs jullie zijn Kanjers!?? Geweldig bedankt!

Donateurs :
Wagenaar M L en /of Smit R 1 sterilisatie
Anoniem 4 Sterilisaties
M K Van Eik Koning CJ 2 sterilisaties

Sterilisatie /castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

 

05-02-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij willen graag de baasjes van Lotus in de schijnwerpers plaatsen met het behalen van het Puppycursus examen ?? Lotus kon in oktober 2018 samen met zijn broertjes en later een zusje afreizen naar Nederland als pup van 4 maanden. Er is dus vanaf het begin hard gewerkt aan de weg door de baasjes samen met Lotus en het resultaat hiervan is dan ook fantastisch❤️ Kleine pups worden dan ook groot...?? Uiteraard hopen wij dat nog vele baasjes dit voorbeeld zullen volgen. Gefeliciteerd baasjes en Lotus met het behalen van jullie Examen ?? Jullie zijn toppers!

 

03-02-2019

Lieve Dierenvrienden, Ook dit weekend zijn deze 4 knappe kanjers?? weer veilig aangekomen met transport vanuit Roemenië. Wij willen onze huisbezoekers en team Brabant weer bedanken voor jullie hulp naast onze transporteur Ciprian Florin ! Wij wensen alle adoptanten heel veel plezier en geluk toe samen met jullie kanjers in jullie gouden mandjes

   

 

03-02-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben om het overzicht te behouden de donaties van de Supporters van Support For Strays en de donaties van de Reis naar Roemenië en het hondje Maya hieronder samengevat ??Heeft u nog vragen over uw vermelding of donatie, stuur gerust een prive bericht naar Suppor For Strays.

Donaties Januari 2019 Supporters van Support For Strays/Reis Roemenië April 2019

Anoniem 4 Sterilisaties 100 Euro

M K Van Eijk Koning CJ 2 sterilisaties 50 Euro

Wagenaar M L en/of Smit R / 1 sterilisatie nog tegoed jan. 2019


Hr J M Jongerius en of Mw D Jongerius - van Ettekoven 25 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie 35 Euro

M K Van Eijk Koning CJ 15 Euro


Reis Roemenië April 2019

Hr M W J Martens en of Mw D Monster 10 Euro

Anita Mulder 20 Euro

Hr Jonkers en of Mw I Waasdorp 10 Euro

Melanie Padberg 10 Euro

L. Cornelissen 5 Euro

Wilma Neijndorff 15 Euro

Klomp C A 15 Euro

Henny Kamphuis 15 Euro

Ilse van de Wijngaart 25 Euro

Mw T Teunissen 10 Euro

Nicole Timmermans 4 Euro

Mw J Spaans 20 Euro

M.E.C. Possen-Wolffs EO.NL 2.50 Euro

C.M. van der Noort 10 Euro

Harold van Loosbroek 50 Euro

Frans en Diny van de Velden 25 Euro

Hr H A L M Hell en/of. Mw E H G M Hell- Sluytman 15 Euro

Anoniem 30 Euro

Mw P R Eilander 5 Euro

M K Van Eijk Koning CJ 25 Euro

D van der Hulst 10 Euro

J Stobbe Lunge 50 Euro

W.C.T. Ras 5 Euro

Mw W J Onink 5 Euro

Mw. A Wagensveld 25 Euro

L.A.J. De Nolf 25 Euro

Mw M H Haanraadts 5 Euro

Kelly Bartels 5 Euro

Beth Bartels 5 Euro

Anoniem 10 Euro

G.F.M.Pepers 10 Euro

Mw S van Genderen 20 Euro

W.C.T. Ras 5 Euro

Mw M J G Hummel- Berben en/of. Hr G H L Hummel 15 Euro

Mw MCA Beerens 10 Euro

Linda Overveld 10 Euro

Christel Houben 20 Euro

M.A. Heuvelman 10 Euro

Mej R J Eilander 5 Euro

IE Roefs 1 Euro

Annelies De Cock 5 Euro

Mej S T Gustafsson 5 Euro

Mw W C J Kuipers 20 Euro

Mw LP Akkerboom 10 Euro

 

Donaties hond Maya

S.M.G. Emonts 15 Euro

J.A.E. Pomme - Aarts 400 Euro

Frans en Diny van der Velden 10 Euro


10 Euro

D.M. de Rooy

T.A. Beverloo

M Streefkerk

LC Haanen CJ

Vermeir - Laenen

 

5 Euro

Hr J E Steennis ( Katja )

S.P.T.M. van Bebber

C.M van der Noort

Hr HMC van Loosbroek

Mw S M R Bresser

Frans en Diny van der Velden

Anoniem 3

Wilma Neijndorff

Roelof en Gerda Dam

 

2.50 Euro

Linda Overveld ( 1 feb.)

Helma

A.E.W. Delescen

GAJM Berens

MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

Anoniem 2

Monique Moraal


Geweldig bedankt bovenstaande Supporters en Donateurs voor jullie hulp aan het hondje Maya en de reis in april naar Roemenië??

 

02-02-2019

Lieve Dierenvrienden, Een gewone dag kan zomaar veranderen in een nachtmerrie..Op 1 dag zijn er maar liefst 15 Puppy's binnen gebracht in het Miroslava Shelter Een man bracht in een zak maar liefst 8 puppy's van 6 weken jong ?? Daarnaast brachten de hondenvangers nog eens 7 puppy's binnen die gevangen waren op straat, deze pups variëren van leeftijd 2 tot 7 maanden. Normaal gesproken komen de pups gewoon in de buitenkennels terecht tussen de andere honden. Maar om ze een een echte kans te geven is er voor gekozen om ze binnen in Quarantaine in het Shelter op te stapelen i.v.m te weinig ruimte.De pups zullen een inentingstraject ingaan, waarbij het nooit zeker is of ze het gaan halen...?? Deze pups zijn dus nog NIET beschikbaar voor adoptie!! Een klein filmpje van deze pups kunt u vinden onder deze post tussen de reacties.

 

   

29 -01-2019

Update Donaties Reis Roemenië April 2019!!

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben ruim 4300 volgers en wij vragen nu JULLIE hulp om in april 2019 het verschil te kunnen maken voor de honden die in het Miroslava Shelter die in Erbarmelijke omstandigheden moeten zien te overleven.

In april 2019 zal een van onze vrijwilligsters van Support For Strays zelf gaan afreizen naar onze Dierenarts Emma en ook het Miroslava Shelter gaan bezoeken om daar de handen uit de mouwen te steken en te bespreken wat wij als Support op de langer termijn kunnen beteken. Wij vragen JULLIE hulp❤️ om deze honden en onze Dierenarts te ondersteunen, zodat wij in April niet met lege handen zullen aankomen!

Om alle gem. 250 honden te voorzien van goedkope brokken, (die wij ter plaatse zullen inkopen ) is er 1000 kg nodig per 14 dagen( kosten hiervan zijn zo’n 450 Euro per 1000 Kg). Ook is er Salmon Olie nodig voor de honden die kampen met huidproblemen waarvan de kosten per 5 liter 52 Euro is. Dit naast de nodige medicatie en vitaminen is er zeer veel behoefte aan het middel Canicur Pro 30 Ml wat goed is om de verstoorde darmflora te herstellen. Omdat deze niet te verkrijgen is Roemenië, zullen wij deze in Nederland moeten bestellen de kosten zijn gem.20 Euro per spuit. En er is veel behoefte aan vlees in blik om te mixen voor de oudere honden en pups, ook deze zullen wij ter plaats inkopen.

Mocht u vrijblijvende een donatie willen doen dan kan dit o.v.v. Reis Roemenië 2019.

U kunt uw donatie doen via :

De bank NL 18 ABNA 0468 1259 22 BicNummer: ABNA NL 2A

Donateurs Reis Roemenië :

M.E.C.Possen - Wolffs EO.NL ( Tikkie) 2.50 Euro
Henny Kamphuis (Tikkie)15 Euro
Mw P R Eilander (Tikkie) 5 Euro
Hr M W J Martens en of Mw D Monster (Tikkie) 10 Euro
L Cornelissen 5 Euro

Melanie Padberg 10 Euro
Mw J Spaans 20 Euro

Nicole Strays Timmermans 4 Euro

Ilse Vd Wijngaart 25 Euro
Mw T Teunissen ( Tikkie) 10 Euro
Hr H Jonkers en/of Mw I Waasdorp (Tikkie) 10 Euro

Franz van der Velden Diny van der Velden (Tikkie) 25 Euro
Ie Roefs (Tikkie) 1 Euro
Mej R J Eilander (Tikkie) 5 Euro

Mw W C J Kuijpers 20 Euro
C.M van der Noort 10 Euro
Klomp C A 15 Euro

Wilma Neijndorff 15 Euro

Hr HMC van Loosbroek 50 Euro
M.A.Heuvelman 10 Euro
Christel Houben
20 Euro

Mw EC Ayal 20 Euro
Mar Koning 25 Euro
H J Stobbe Luinge 50 Euro

Kelly Bartels (Tikkie) 5 Euro
Beth Bartels (Tikkie) 5 Euro
Anoniem (Tikkie) 10 Euro
Annelies De Cock 5 Euro

G.F.M. Pepers 10 Euro
Anoniem 30 Euro
D.van der Hulst 10 Euro
Mw S van Genderen 20 Euro
W.C.T. Ras 5 Euro

Mw W J Onink 5 Euro
Mw A Wagensveld 25 Euro
L.A.J. De Nolf 25 Euro
Emmy- Hell Sluytman 15 Euro

Mej S T Gustafsson 5 Euro
Mw LP Akerboom 10 Euro
Mw M H Haanraadts 5 Euro
Mw M J G Hummel-Berben en/of Hr G H L Hummel 15 Euro
Mw MCA Beerens 10 Euro

Linda Overveld 10 Euro

Geweldig bedankt alvast bovenstaande Donateurs! ????Heeft u vragen over uw donaties en/of vermelding hiervan, stuur dan gerust even een prive bericht naar Support For Strays

26-01-2019

Lieve Dierenvrienden, Vooraf een WAARSCHUWING voor de vreselijke foto's !!!
Dit hondje heeft wie weet voor hoelang met helse pijn op straat gezworven..?? En hoe vaak is hij gezien..zonder dat men ingreep ? En vooral wat is hem overkomen??

Wij zullen er nooit achter komen?? Dit knappe snoetje heeft in ieder geval vanavond de naam Barlo gekregen?? Barlo is gewond gevonden aan zijn pootje op straat en zit nu veilig in opvang bij onze Dierenarts Emma.
Na onderzoek aan zijn pootje i
s gebleken dat er geen botjes meer aanwezig waren in zijn pootje en dit dus absoluut niet meer te herstellen is. Het pootje van Barlo is dan ook vandaag volledig geamputeerd??
Op dit moment is Barlo goed wakker uit de narcose en krijgt hij nu pijnmedicatie. Barlo zijn leeftijd wordt geschat op 1.5 jaar en weegt 12 kg en is 35 Cm groot. Ook Barlo zoekt een blijvend mandje, als hij dadelijk volledig hersteld is.
Maar wij weten dat dit moeilijk gaat worden....niet iedereen wil namelijk een hondje met 3 pootjes ?? Barlo het hondje wat in het verkeerde land geboren is...

 

16-01-2019

Lieve Dierenvrienden, 

Er waren vrij veel reacties binnen gekomen voor de gevonden pup Noël in Nederland.
We hebben een selectie gemaakt en voor ons gevoel het best passende thuis voor hem gevonden !
Noël gaat vanaf nu Falco hete , en hij heeft er een kangal maatje Luna bij ??
Gaat helemaal goed komen met dit nu nog kleine dappere mannetje ??

Onze dank gaat uit naar de opvang die al die weken goed voor Noël gezorgd heeft
Ook willen wij van Support For Strays de nieuwe baasjes van Noël /Falco heel veel geluk en liefde wensen met dit prachtige mannetje??

15-01-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben vandaag weer 2 prachtige donaties mogen ontvangen en vandaag weer overgemaakt van 2 geweldige lieve donateurs, die graag anoniem willen blijven. De eerste anonieme donateur heeft gedoneerd voor maar liefst 4 nieuwe sterilisaties??

De 2 de anonieme donateur doneerde voor ook nog eens 2 sterilisaties. Wij hebben nu nog 1 sterilisatie te goed van onze Dierenarts die nog gedaan moet worden voor 2019. Deze donatie is gedaan door Wagenaar M L en/of Smit R voor een eerste sterilisatie in 2019 ??

Met deze 2 anonieme donateurs zal de teller op 7 geholpen honden komen, een geweldige start voor de maand januari ??Jullie zijn Kanjers!??Geweldig bedankt!

Sterilisatie /castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

12-01-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de geholpen honden van de geweldige donatie van 175 Euro van Frank van der Loos??die onze 45 sterilisaties afrondde in december 2018 van 45 naar maar liefst 52 Sterilisaties ❤️ Dit naast de 2 sterilisaties die wij nog te goed hadden van onze Dierenarts Emma die gedoneerd waren door onze lieve dierenvriendin Mar Koning❤️ Wij hebben nu nog 1 sterilisatie te goed die nog gedaan moet worden voor 2019. Deze donatie van 25 Euro is gedaan door Wagenaar M L en/of Smit R voor een eerste sterilisatie in 2019 ??Geweldig bedankt Wagenaar ML en /of Smit, Mar Koning en Frank van der Loos. Jullie zijn Kanjers!??sterilisatie /castratie is de enige echte manier om het puppy en honden leed te voorkomen!

10-01-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben al vaker posten gedaan over het Miroslava Shelter..waar de honden hun een leven lijden achter de tralies van het Shelter dag in en uit..vaak zijn dit de honden die niet opvallen voor de buitenwereld....Maar het kan nog erger...Deze stakker ??is de schaduw van het Shelter... en van elke hond. Zij zit al 2 jaar in het Shelter en is al die tijd door niemand opgevallen...Ze ging alle honden steeds uit de weg en leefde haar 2 jaar als schaduw van andere honden... Onze Dierenarts Emma heeft haar nu uit het Shelter bevrijd en opgenomen in opvang in de kliniek..Deze stakker is broodmager?? en heeft dus nooit voldoende kunnen eten tussen de andere ..maar dit viel pas echt op door het verwijderen van haar vacht..Het schaduw hondje maakt het naar omstandigheden wel goed, haar leeftijd wordt geschat op 4 a 5 jaar en de dierenarts vermoed dat zij de ziekte van Distemper overleeft heeft in het verleden.Ook in de kliniek is het schaduw hondje zeer angstig en zal zij zich t liefst zich verstoppen. Dit zijn de honden waarvoor wij hebben gekozen om te helpen in het Shelter...Zij worden niet gezien door de buitenwereld en worden gedwongen om als schaduwhond te leven..achter de tralies! ?? Onder deze post tussen de reacties kunt u 2 korte filmpjes vinden van het schaduw hondje..eentje van in het Shelter de andere vanuit de kliniek

05-01-2019

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de Supporters van Support For Strays voor de maand December 2018❤️ Dit zijn de kanjers die ons maandelijks ondersteunen zodat wij ons elke keer weer kunnen blijven inzetten voor de honden van de straat naast de vergeten Shelter honden van Miroslava . Ook in Nederland zijn wij actief en wij hebben achter de schermen weer een hondje opgenomen onder onze vleugels ( informatie hierover kunnen/ mogen wij pas volgende week vrijgeven )

Dit naast de hulp die wij hebben geboden samen met andere Stichtingen/Rescuers dit alles achter de schermen voor de hond Rocco met Leismania van een andere Stichting die tussen wal en schip was geraakt en waarvan Röntgenfoto's gemaakt moesten worden i.v.m heupen en knieën De uitslag was zo bar slecht dat Rocco is ingeslapen op advies van de Dierenarts.Voor Rocco is de strijd gestreden....geen pijn meer.

Daarnaast hebben een aanvraag gedaan voor het hondje Maya bij het Dierenthuis in Almere. Maar helaas is hebben die een opname stop i.v.m. verbouwing en herindeling. Maar wij hebben nu een plaats kunnen bemachtigen voor het hondje Maya die aanstaande maandag in training kan bij Stichting Animal's Faith Hiervoor zijn de afstandskosten 395 Euro. Deze zijn voldaan door een voor ons bekende geweldige lieve adoptant ?? met een heel lief en knap hondje ??

Lieve Dierenvrienden, Ook als is het soms rustig op onze tijdlijn, maar wij komen altijd tijd tekort ?? Wij gaan alvast hard aan de slag achter de schermen, voor ons bezoek in April naar onze Dierenarts Emma in Roemenië en het leven achter de tralies van het Miroslava Shelter,

Supporters van Support For Strays, donateurs, adoptanten,opvangers, mensen die onze berichten delen en volgers allemaal geweldig bedankt! ?? Heeft u nog vragen over uw donatie ? Stuur gerust een prive bericht.

 

Donateurs December:

Dit zijn niet de donaties voor het opa tje of aan de Shelter honden van Miroslava

 

Sterilisaties : Mar Koning 50 Euro

Anoniem 100 Euro

Frank van de Loos 175 Euro
(afronding sterilisaties 2018)

Wagenaar M L en/of Smit R 25 Euro
(1 ste sterilisatie 2019)

 

Anoniem van een lief, knap geadopteerd hondje via Support (10 dec 2018) 335 Euro

Anoniem van een lief, knap geadopteerd hondje via Support ( 31 dec 2018) 500 Euro

 

LC Haanen CJ 120 Euro (Supporter voor het jaar 2019 )

Mar Koning 15 Euro

Cindy Pieters 75 Euro

Ellen Swaalf 100 Euro

Chantal Joosten/Anna – Sophie 35 Euro

Anoniem 25 Euro ( 24 December 2018)


2.50 Euro: MW P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr M Kloos

Helma

Monique Moraal


5 Euro : Hr J E Steenis ( Katja)

Harold van Loosbroek

Mw S M R Bresser

Roelof en Gerda Dam

Wilma Neindorff

Diny en Frans Van Der Velden

C.M van der Noort

Hr M de Boer,Mw JAA Hanekamp

Anoniem 3

S.P.T.M. van Bebber


10 Euro : D.M.de Rooij

Vermeir – Laenen

M Streefkerk

T.A. Beverloo

 

 

02-01-2019

Lieve Dierenvrienden, Het leven achter de tralies in het Miroslava Shelter is een hel voor honden. Deze knappe knul doet de hele dag zijn best om te ontsnappen?? En voor het nieuwe jaar is hij ontsnapt......maar dan aan een groot gevecht tussen de honden onderling, dit dankzij het ingrijpen van de medewerkers van dit Shelter kon hij nog net op tijd ontsnappen.. Maar dan nu naar naar de tafel van onze Dierenarts Emma om weer opgelapt te worden??Hij heeft voor nu weer geluk gehad een andere niet...Dit soort gevechten ontstaan vaak tijdens het voeren en door irritatie van elkaar, teveel honden op een te kleine ruimte 24 uur per dag achter de tralies..een uitzichtloos bestaan.Het zijn zeker niet de medewerkers van het Shelter die de hoeveelheid honden bepaald, is er een capaciteit voor 150 honden? Dan kunnen er volgens de overheid wel 250 of wel meer in...?? zolang ze maar niet in het zicht verblijven op straat. Dit is de reden dat wij ons inzetten voor t grootste gedeelte voor de honden van de straat of in dit Shelter in het Buitenland, Zij worden vergeten en door niemand gezien... Zij hebben geen stem....

                      

 

01-01-2019

Lieve Dierenvrienden,

Even een kleine terugblik in het jaar 2018.Een zeer bewogen jaar met een lach en veel tranen..????
Een jaar met waarin wij weer ruim 50 honden een blijvend mandje
hebben kunnen geven in Nederland. Zowel puppy's als honden met 3 pootjes, hondjes met 1 oogje,herstelde botbreuken na aanrijdingen etc
Ook deze kanjers met een handicap verdienen een gouden mandje????Waaronder ook herplaatsingen van Particulieren die niet van onze Stichting zijn.

 

Er zijn 2 hondjes overleden in 2018 waaronder ons 13 jarige demente hondje Puffi aan uitgezaaide longkanker en onze jonge spruit Bibi verloren wij na een maagoperatie, beide in Nederland???? Dit naast de vele hondjes die het niet hebben gered in Roemenië.Wij gaan het jaar 2019 in met 2 opvanghondjes.

 

Wij kunnen het jaar 2018 afsluiten met in totaal 52 Sterilisaties. Dit dankzij een geweldige donatie van 175 Euro van Frank van der Loos??die onze 45 sterilisaties afrondde van 45 naar maar liefst 52 Sterilisaties ❤️ voor 2018. Deze prachtige donatie hebben wij vandaag overgemaakt naar onze Dierenarts ( zie screenshot)Geweldig bedankt alvast Frank ❤️


Ook hebben wij een prachtige donatie van 25 Euro overgemaakt van Wagenaar M L en/of Smit R voor een eerste sterilisatie in 2019 ?? Geweldig bedankt Wagenaar ML en /of Smit R ??Ook deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt naar onze Dierenarts( zie screenshot)
Wij zijn dus niet gereed voor het nieuwe jaar, maar alvast begonnen!

                       

01-01-2019

Lieve Dierenvrienden, Wij wensen De Supporters van Support For Strays, donateurs,adoptanten, de opvang en alle mensen die ons volgen en onze berichten delen een heel gezond en gelukkig nieuwjaar toe???? Samen kunnen wij net het verschil maken voor de kansarme honden van de straat en Shelter honden.Wij gaan er weer voor in het nieuwe jaar!